Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Ερντογάν για Ελλάδα: Παιδιάστικη συμπεριφορά – Αποφάσισε επιτέλους να προσέλθει σε διαπραγματεύσεις

 

Κρούσματα: 
29.881.552
Ανέρρωσαν: 
20.329.482

Θάνατοι: 
940.942
ΤΟΥΡΚΙΑ
Λήψη σύντομου url
Ελλάδα - Τουρκία: Όλες οι εξελίξεις (457)
 0  0  0
Βρείτε μας

Νωρίτερα, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, επιτέθηκε στον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, αποκαλώντας τον ως έναν «φιλόδοξο ανίκανο».

Έντονα επικριτικός απέναντι στην Ελλάδα εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «επιτέλους αποφάσισε να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφού είδε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας και τη σταθερή στάση της απέναντι σε εκβιασμούς και απειλές». 

Μιλώντας σε τελετή βράβευσης στην Άγκυρα, ο Ερντογάν ανέφερε ότι η Ελλάδα «συνειδητοποίησε ότι η γλώσσα των απειλών δεν δούλεψε στην Ανατολική Μεσόγειο και ότι η Τουρκία δεν θα λύγιζε απέναντι στη ληστεία ή τον εκβιασμό».

Σημείωσε, όπως μεταδίδει η Sabah, ότι η Άγκυρα ήταν υπέρ του διαλόγου και της διαπραγμάτευσης από την αρχή, προσθέτοντας ότι η Τουρκία «πάντα ενεργούσε με την αξιοπρέπεια μίας μεγάλης χώρας παρά την προκλητική και παιδική συμπεριφορά της άλλης πλευράς (σ.σ. Ελλάδας)».

Τα σχόλια του Ερντογάν έρχονται με αφορμή τη συνάντηση των στρατιωτικών αντιπροσωπειών Ελλάδας και Τουρκίας στην έδρα του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες.

Είχε προηγηθεί επίθεση του Τούρκου Προέδρου στον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, τον οποίο χαρακτήρισε «φιλόδοξο ανίκανο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου