Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Αγία Βαρβάρα: Ψάχνουν τον δολοφόνο στο άμεσο περιβάλλον της 64χρονης - Τι αναφέρουν οι καταθέσεις

 


Αστυνομικός - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.06.2021
Βρείτε μας
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 64χρονης στην Αγία Βαρβάρα. Τι ερευνάται.
Στο άμεσο περιβάλλον της 64χρονης που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα, έχουν στραφεί οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής για την αποκάλυψη του δράστη.
Παράλληλα έχουν στην διάθεσή τους οπτικό υλικό από κάμερες που βρίσκονται σε σπίτι στην ευρύτερη περιοχή και προσπαθούν και από αυτές να βρουν στοιχεία για τον δράστη.
Από τις πρώτες καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί από πρόσωπα της οικογένειας της 64χρονης, προκύπτουν προσωπικές και οικονομικές διαφορές με συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο όμως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί για να εξετασθεί.
Μετρό στο Σύνταγμα - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.06.2021
Κόσμος
Συμμορία ανηλίκων στο Σύνταγμα: Παιδί 8 ετών με συνεργούς λήστεψε άλλα παιδιά

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα βρέθηκε βαριά τραυματισμένη, έξω από το σπίτι της, το βράδυ της Πέμπτης, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Το παραπεμπτικό βούλευμα για τη διαφθορά στην αστυνομία - Sputnik Ελλάδα, 1920, 03.06.2021
Ελλάδα
Έρευνα της ΕΥΠ για διαφθορά στην αστυνομία: Πώς λειτουργούσε το δίκτυο με τα στελέχη της Greek Mafia
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με τραύματα από σφαίρες στον λαιμό και το στήθος και λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της στο νοσοκομείο.
Παράλληλα και οι μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής για τη δολοφονία είναι σοκαριστικές.
«Τη γνώριζα τη γυναίκα, ήμασταν τόσα χρόνια γείτονες. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί δεν είχα δει να είχαν κάποια προβλήματα. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας, ήταν κάτασπρη. Δεν κατάλαβα, νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει» σημείωσε μια γυναίκα σε τηλεοπτικό σταθμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου