Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν και όχημα διαφυγής

 


Η νεαρή μητέρα που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 04.06.2021
Βρείτε μας
Ούτε όχημα διαφυγής ούτε DNA στα νύχια της Καρολάιν εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές με αποτέλεσμα να δυσκολεύει το έργο της εξιχνίασης.
Περιπλέκεται το κουβάρι που θα μπορούσε να οδηγήσει στους δολοφόνους της Καρολάιν στα Γλυκά Νέρα καθώς δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν ενώ δεν έχει εντοπιστεί και το όχημα διαφυγής των δολοφόνων.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις προσπάθειες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό του δράστη.
Το γραφικό με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά - Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.05.2021
Ελλάδα
Γλυκά Νερά: ''Βρέθηκε ορφανό DNA'' - Η πρώτη εικόνα που είδαν οι αστυνομικοί στο σπίτι
Μάλιστα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μετά και το δημοσίευμα της βρετανικής Sun, το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα, ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν το έγκλημα, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, ανέφερε πως δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.
«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία»« πρόσθεσε.
Σχετικά με το τι δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ο κος Πάκος ανέφερε πως ερευνάται αυτό το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία ότι αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου