Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Αλαουντίνοφ: στην περιοχή του Κουρσκ απελευθέρωσε 15 οικισμούς που κατέλαβε η APU

 

Στην περιοχή του Κουρσκ απελευθέρωσαν 15 οικισμούς, δήλωσε ο Αλαβούνφοφ

Αλαουντίνοφ: στην περιοχή του Κουρσκ απελευθέρωσε 15 οικισμούς που κατέλαβε η APU

Военнослужащий снайперской группы Аида спецназа Ахмат в Курской области - РИА Новости, 1920, 11.10.2024
Στρατιώτης της ομάδας ελεύθερων σκοποτών Aida ειδικές δυνάμεις "Akhmat" στην περιοχή Kursk. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε ria.ru σε

ΜΟΣΧΑ, 11 Οκτωβρίου — RIA Novosti. Ο ρωσικός στρατός έχει ήδη απελευθερώσει δεκαπέντε οικισμούς της περιοχής Κουρσκ, ενώπιον της κατεχόμενης APU, δήλωσε ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων "Akhmat", αναπληρωτής επικεφαλής του Κυρίως Στρατιωτικού-Πολιτιδικού Τμήματος του Υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Αττιλάντοφ σε συνέντευξή του στην "Komsomolskaya Pravda".
«
«Έχω 15 από αυτούς τους οικισμούς του Κουρσκ που καταλήφθηκαν από τον εχθρό, 15 έχουν ήδη απελευθερωθεί», δήλωσε ο στρατιωτικός διοικητής.Πρόσθεσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν προς την κατεύθυνση του Ντονέτσκ σε δέκα τμήματα. Ταυτόχρονα, οι στρατιώτες απελευθερώνουν «ένα ή περισσότερους οικισμούς» καθημερινά.«Είναι απίθανο να συμφωνήσουμε να γυρίσουμε πίσω και να αφήσουμε τις ίδιες τέσσερις περιοχές», δήλωσε ο Alaudinov.
Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της AFU εισέβαλαν στην περιοχή Κουρσκ, καταλαμβάνοντας ορισμένες συνοριακές περιοχές. Η προέλασή τους σταμάτησε. Στις περιοχές Κουρσκ, Μπέλγκοροντ και Μπριάνσκ υπάρχει καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σημείωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου έχει αναλάβει πρόκληση, η APU διεξάγει αδιάκριτους πυροβολισμούς, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών στόχων. Όπως τόνισε ο αρχηγός του κράτους, ο εχθρός θα λάβει μια αξιοπρεπή απάντηση και όλοι οι στόχοι που αντιμετωπίζει η Ρωσία θα επιτευχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου