Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

Αλαουντίνοφ: στην περιοχή του Κουρσκ απελευθέρωσε 15 οικισμούς που κατέλαβε η APU

 

Στην περιοχή του Κουρσκ απελευθέρωσαν 15 οικισμούς, δήλωσε ο Αλαβούνφοφ

Αλαουντίνοφ: στην περιοχή του Κουρσκ απελευθέρωσε 15 οικισμούς που κατέλαβε η APU

Военнослужащий снайперской группы Аида спецназа Ахмат в Курской области - РИА Новости, 1920, 11.10.2024
Στρατιώτης της ομάδας ελεύθερων σκοποτών Aida ειδικές δυνάμεις "Akhmat" στην περιοχή Kursk. Φωτογραφία αρχείου
Διαβάστε ria.ru σε

ΜΟΣΧΑ, 11 Οκτωβρίου — RIA Novosti. Ο ρωσικός στρατός έχει ήδη απελευθερώσει δεκαπέντε οικισμούς της περιοχής Κουρσκ, ενώπιον της κατεχόμενης APU, δήλωσε ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων "Akhmat", αναπληρωτής επικεφαλής του Κυρίως Στρατιωτικού-Πολιτιδικού Τμήματος του Υπουργείου Άμυνας, υποστράτηγος Αττιλάντοφ σε συνέντευξή του στην "Komsomolskaya Pravda".
«
«Έχω 15 από αυτούς τους οικισμούς του Κουρσκ που καταλήφθηκαν από τον εχθρό, 15 έχουν ήδη απελευθερωθεί», δήλωσε ο στρατιωτικός διοικητής.Πρόσθεσε ότι τα ρωσικά στρατεύματα προχωρούν προς την κατεύθυνση του Ντονέτσκ σε δέκα τμήματα. Ταυτόχρονα, οι στρατιώτες απελευθερώνουν «ένα ή περισσότερους οικισμούς» καθημερινά.«Είναι απίθανο να συμφωνήσουμε να γυρίσουμε πίσω και να αφήσουμε τις ίδιες τέσσερις περιοχές», δήλωσε ο Alaudinov.
Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων της AFU εισέβαλαν στην περιοχή Κουρσκ, καταλαμβάνοντας ορισμένες συνοριακές περιοχές. Η προέλασή τους σταμάτησε. Στις περιοχές Κουρσκ, Μπέλγκοροντ και Μπριάνσκ υπάρχει καθεστώς αντιτρομοκρατικής επιχείρησης.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σημείωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου έχει αναλάβει πρόκληση, η APU διεξάγει αδιάκριτους πυροβολισμούς, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών στόχων. Όπως τόνισε ο αρχηγός του κράτους, ο εχθρός θα λάβει μια αξιοπρεπή απάντηση και όλοι οι στόχοι που αντιμετωπίζει η Ρωσία θα επιτευχθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

NewsIT Ελλαδα 17:27 11/10/2024 Ετοίμαζαν χτυπήματα στην Αθήνα; Από κόσκινο το Tocarev, οι πυροκροτητές και τα εκρηκτικά που βρέθηκαν σε ΙΧ στην Σωκράτους

  Menu Δημητρης Πωποτας, Αρια Καλυβα Τι κρύβεται πίσω από την περίεργη υπόθεση του 39χρονου σεσημασμένου Αλβανού  κακοποιού , την πλαστική ε...