Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Στάση εργασίας δημοσιογράφων από τις 11:30 έως τις 15:3

 


  • Στάση εργασίας δημοσιογράφων από τις 11:30 έως τις 15:30

    Η efsyn.gr συμμετέχει στην στάση εργασίας που αποφάσισαν οι δημοσιογραφικές ενώσεις

    Τετράωρη στάση εργασίας την Τετάρτη, από τις 11:30 έως τις 15:30, αποφάσισαν τα ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΤΕΡ, ΕΦΕ, ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ, Π.ΣΥ.Π.ΕΡΤ και Σ.Ε.Κ.Ο.Χ.ΕΡΤ με σκοπό την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, ο οποίος αποτελεί τον ασφαλιστικό φορέα των εργαζομένων στα ΜΜΕ.

    Συγκεκριμένα αποφασίστηκε η κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη των δημοσιογραφικών ενώσεων να ασκήσουν το συνδικαλιστικό δικαίωμά τους για συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

    Όλοι οι ασφαλισμένοι μπορούν να συμμετάσχουν με τον ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ τους. Για να επιτευχθεί απαρτία πρέπει να δώσει ηλεκτρονικά το «παρών» το 1/20 των ασφαλισμένων και συνταξιούχων, άμεσων μελών.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

    «Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΤΕΡ, ΕΦΕ, ΠΑ.ΣΥ.ΜΗ.ΤΕ, Π.ΣΥ.Π.ΕΡΤ και Σ.Ε.Κ.Ο.Χ.ΕΡΤ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2024 από τις 11:30 έως τις 15:30, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όλα τα μέλη τους να ασκήσουν το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα της συμμετοχής στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ασφαλιστικού τους φορέα, με την επωνυμία "ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ" (ΕΔΟΕΑΠ)»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Σημαντική εξέλιξη! Δεν θα γίνουν τελικά τα πλωτά αιολικά στον Ευβοϊκό Κόλπο

    Γράφτηκε από την  Έφη Ντίνη ...