Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας επιχείρησης (φώτο) Παρασύρθηκε μαζί με το φυλάκιο από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου που «έσπασε

 

Φονικό το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα»: Νεκρός βρέθηκε ο 52χρονος αγνοούμενος φύλακας επιχείρησης (φώτο)

Φονικό είναι το πέρασμα της κακοκαιρίας «Κασσάνδρα» καθώς νεκρός εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/10) ο 52χρονος φύλακας επιχείρησης που αγνοούταν στην περιοχή Λεπενού Αγρινίου, μετά τις έντονες βροχοπτώσεις.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, βρέθηκε σε απόσταση 6 -7 χιλιόμετρα από το σημείο όπου βρισκόταν το φυλάκιό του, κοντά στο χωριό Στράτος.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στο EΡΤNEWS ο δίδυμος αδερφός του, που παρακολουθεί από κοντά την πορεία των ερευνών, επικοινώνησε στις 5.30 το πρωί με συνάδελφό του, στον οποίο φέρεται να είπε ότι έβρεχε πολύ και ότι είχε φουσκώσει ο χείμαρρος. Έκτοτε δεν είχε άλλη επικοινωνία και το κινητό του τηλέφωνο είναι κλειστό.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος
Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος
Το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 52χρονος

Πτώση δέντρων στην Αθηνών-Κορίνθου – Που έχει δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα

«Ασφυκτική» είναι η κατάσταση στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος στης Γέφυρας Ασπροπύργου, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω της πτώσης δέντρων που προκάλεσε η κακοκαιρία Κασσάνδρα με τους οδηγούς να κινούνται στο σημείο με μεγάλη δυσκολία.

Η δυνατή βροχόπτωση και ο αέρας κάνουν πολύ δύσκολη την ορατότητα.

Νωρίτερα, ο μετεωρολόγος, Γιώργος Τσατραφύλλιας ανέφερε πως σύμπλεγμα καταιγίδων πλησιάζει την Αττική και πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Έντονη βροχόπτωση στην Κεντρική και Νότια Εύβοια

Έντονα καιρικά φαινόμενα καταγράφονται αυτή την ώρα την κεντρική και νότια Εύβοια.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η βροχόπτωση είναι έντονη και συνοδεύεται από έντονη κεραυνική δραστηριότητα και ισχυρούς ανέμους σε περιοχές της κεντρικής και νότιας Ευβοίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου