Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΟΠΟΥ ΓΑΠ ΚΑΙ ΜΑΛΑΜΑ !!!

Ελλην Φορολογούμενος
 
 
Επί τη επετείου της ονομαστικής εορτής του αξιομνημόνευτου και άξιου τέκνου της χώρας,  αξιοτίμου πρώην πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου η στήλη θα αναφερθεί εις τις μεγαλύτερες φυσικές και μη καταστροφές που χτύπησαν αυτόν τον έρμο τόπο.
 
 
1.    Πριν από περίπου 65,5 εκατ. χρόνια – αφανιστήκαν οι  δεινοσαύρων.
Οι αιτίες του αφανισμού των δεινοσαύρων δεν αποδίδονται εις τον άξιο ηγέτη ΓΑΠ αλλά στις προσκρούσεις αστεροειδών με τον πλανήτη . Τότε πρίν τον ερχομό του ΓΑΠ έγιναν εκρήξεις εκατομμύρια φορές καταστροφικότερες από αυτές των ισχυρότερων πυρηνικών όπλων, τεράστιες πυρκαγιές, μεγα-τσουνάμι σε όλη την έκταση του πλανήτη που επέφεραν παρατεταμένο χειμώνα. Αυτό είχε σαν συνέπειες τον πλήρη αφανισμό των δεινοσαύρων και πολλών άλλων μορφών ζωής. Τα θηλαστικά έγιναν το κυρίαρχο είδος σπονδυλωτών στη..... γη.
 
2.    Περίπου το 1500 π.Χ. είχαμε την έκρηξη του ηφαιστείου της Θήρας
Καταστράφηκε η νήσος Θήρα (Σαντορίνη), το τσουνάμι που δημιουργήθηκε καθώς και οι σεισμικές δονήσεις ρήμαξαν την ευρύτερη περιοχή του Αιγαίου πελάγους. Αυτό είχε σαν συνέπεια την παρακμή και, εν τέλει, την κατάρρευση του Μινωικού πολιτισμού και των πολιτισμών που αναπτύσσονταν στην γύρω περιοχή,  σε διάστημα μικρότερο των 50 ετών από την έκρηξη.
 
 
 
3.    Ο μαύρος θάνατος , η πανούκλα στην Ευρώπη το 1346 μ.Χ.
Το ξέσπασμα βουβωνικής πανώλης που πιστεύεται ότι ξεκίνησε από την Κεντρική Ασία επέφερε το θάνατο μέχρι και του ενός τρίτου του παγκόσμιου πληθυσμού. Οι χρόνιες ελλείψεις εργατικού δυναμικού αύξησαν την κοινωνική κινητικότητα και επιτάχυναν τη νομισματοποίηση της οικονομίας και εδώ δεν εμπλέκεται ο ΓΑΠ!
 
4.    -Ο Μωάμεθ, ο πορθητής, κατακτά την Κωνσταντινούπολη το 1453 μ.Χ.
Μετά από πολιορκία έξι εβδομάδων και τον θάνατο του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου ΙΑ' Παλαιολόγου οι Οθωμανοί κατακτούν τη Βυζαντινή αυτοκρατορία και προελαύνουν στην Ανατολική Ευρώπη. Συνέπεια :
Τετρακόσια χρόνια σκλαβιά , πόνο δυστυχία και τριγμοί οδόντων.
 
 
5.    Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 1919
 
Θάνατος και εκτοπισμός εκατομμυρίων Ελλήνων από τις πατρογονικές τους εστίες  από τους Τουρανομόγγολους του Τούρκους δηλαδή.
 
6.    Ελληνικός Εμφύλιος Πόλεμος 1946-1949.
 
Θάνατος για 25.000 Έλληνες περίπου , 29.000 τραυματίες και ένα έθνος με μια τεράστια πληγή
 
7.    Γέννηση του Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου
στις 16 Ιουνίου 1952 στη Μινεάπολη της Μινεζότα των ΗΠΑ ανήμερα του Αγίου Μνημονίου  βοήθειά μας. Η καταστροφή δεν θα φαινόταν αμέσως αλλά άμα τη γεννήσει του βλαμμένου αλλά  57 χρόνια 10 μήνες 3 ώρες και 43 δευτερόλεπτα μετά μας έβαλε στο μνημόνιο με ανυπολόγιστες καταστροφές .
Ξενιτιά για χιλιάδες Ελληνόπουλα, Θάνατος για όσους δεν αντέξαν την ανέχεια και την ντροπή , ζόφος και υποταγή στις εντολές του τροχήλατου σκατοψύχη.
 
Γι΄ αυτό όλοι μαζί σήμερα βροντοφωνάζουμε ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΒΛΑΚΑΑΑΑ!!!
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

ΚΥΣΕΑ υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη: Μέση Ανατολή, μεταναστευτικό και πυρκαγιές τα θέματα συζήτησης

  Newsroom  Ανανεώθηκε:  Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 13:05 Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης INTIME NEWS Κρίσιμα θέματα όπως ο πόλεμος στη Μέση ...