Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2020

"Αδειάζουν" Έβρο & Κατεχόμενα οι Τούρκοι - Στέλνουν δυνάμεις στην Ιντλίμπ

Τουρκία, Συρία
Ένοπλες Συρράξεις
Ενημερώθηκε στις:

"Αδειάζουν" Έβρο & Κατεχόμενα οι Τούρκοι - Στέλνουν δυνάμεις στην Ιντλίμπ

Σε προετοιμασίες για επίθεση στην Ιντλίμπ της Συρίας φαίνεται πως προχωρούν οι Τούρκοι, καθώς "αδειάζουν" Θράκη και Κατεχόμενα από επίλεκτες δυνάμεις και στρατιωτικό εξοπλισμό, ενισχύοντας κάθε μέτωπο νότια των τουρκικών συνόρων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του πρώην διοικητή της ΚΥΠ, η Άγκυρα θα υλοποιήσει όλους τους στόχους που έχει θέσει, τόσο στη Συρία, όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο.
Ενδεικτικό του πόσο αποφασισμένοι είναι οι Τούρκοι να υλοποιήσουν τους σχεδιασμούς τους, είναι η προθυμία της πλήρους ρήξης των ρωσοτουρκικών σχέσεων. Μπορεί επίσημα Μόσχα και Άγκυρα να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ωστόσο το μέτωπο της Συρίας αποδεικνύει πως τουρκικά και ρωσικά στρατεύματα έχουν ήδη συγκρουστεί.
Όπως ανακοίνωσε χθες το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Συρία, αφού, όπως φαίνεται σε βίντεο παρακάτω, επιχείρησαν να καταρρίψουν μαχητικό της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας.
Τούρκοι και τζιχαντιστές μετρούν απώλειες καθημερινά και πλέον κάθε κίνησή του βρίσκει ανταπόδοση από τη συριακή-ρωσική πλευρά με "σφυροκόπημα" από τις χερσαίες δυνάμεις του Συριακού Στρατού και μαζικές αεροπορικές επιδρομές από τη ρωσική αεροπορία.
Η στιγμή που Τούρκοι στοχοποιούν ρωσικό μαχητικό:
TSK soldiers fired MANPADS yesterday at a jet. This is why two of them died.
38 people are talking about this

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T64VcD