Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Βίντεο: Κάτοικοι της Χίου εισέβαλαν σε ξενοδοχείο που διαμένουν άνδρες των ΜΑΤΆγριο ξύλο σε άνδρες των ΜΑΤ


ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας
Διαδηλωτές στη Χίο επιχείρησαν να λιντσάρουν άνδρες των ΜΑΤ στα δωμάτια των ξενοδοχείων όπου φιλοξενουνται, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους για την κυβερνητική πολιτική στο μεταναστευτικό και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τη δημιουργία νέων δομών.
Να λιντσάρουν άνδρες των ΜΑΤ στα δωμάτια των ξενοδοχείων τους επιχείρησαν διαδηλωτές στη Χίο που διαμαρτύρονται για την παρουσία τους στο νησί, ενώ εξέφρασαν δυσαρέσκεια για τα ξενοδοχεία που συνεργάστηκαν με τις δυνάμεις καταστολής παρέχοντάς τους διαμονή.
Όπως μετέδωσε το Ράδιο «Αλήθεια» οι πολίτες ήταν εκτός ελέγχου, εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και στα δωμάτια που κοιμόντουσαν οι αστυνομικοί και έβαλαν κατά αυτών.
Διαμαρτυρία στη Χίο
© Φωτογραφία : alithia.gr
Διαμαρτυρία στη Χίο
Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου, έχουν τραυματιστεί τρεις αστυνομικοί, ενώ με επέμβαση αξιωματούχου στη διεύθυνση της Αστυνομίας Χίου τα πνεύματα ηρέμησαν.
Διαμαρτυρία στη Χίο
© Φωτογραφία : alithia.gr
Διαμαρτυρία στη Χίο
Νωρίτερα από το  βήμα της Πλατείας Βουνακίου, η οργανωτική επιτροπή είχε καλέσει τους επαγγελματίες να απέχουν από κάθε ενέργεια που θα βοηθούσε το κράτος στη δημιουργία δομών, όπως μεταδίδει το politischios.gr.
Διαμαρτυρία στη Χίο
© Φωτογραφία : astraparis.gr
Διαμαρτυρία στη Χίο
Στο μεταξύ, την παραίτησή τους υπέβαλαν 16 μέλη της ΝΟΔΕ και της ΔΗΜΤΟ Χίου που διαμαρτύρονται για την αποστολή δυνάμεων ΜΑΤ στο νησί και την εκτεταμένη χρήση χημικών κατά πολιτών που θέλησαν να εναντιωθούν στον σχεδιασμό κυβέρνησης και Νότη Μηταράκη για τη δημιουργία υπερδομών.

Σοβαρά επεισόδια στη Λέσβο

Εκτός ελέγχουν ήταν και η κατάσταση στη Λέσβο όπου σημειώνονται επεισόδια μεταξύ κατοίκων και δυνάμεων των ΜΑΤ. Φωτιές, οδοφράγματα και χημικά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες διεξάγεται ένας ιδιότυπος «κλεφτοπόλεμος» μεταξύ κατοίκων και δυνάμεων της αστυνομίας, ενώ σημειώθηκε και «πετροπόλεμο».
Από την πλευρά τους, οι άνδρες των ΜΑΤ «απαντούν» με ρίψεις χειροβομβίδων κρότου – λάμψης και δακρυγόνων, με την κατάσταση να είναι εκτός ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T68bCP