Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Λέσβος: Η μάχη του στρατοπέδου «Κυριαζή» - Καίγεται η Παγανή - Συγκρούσεις 1500 κατοίκων με 10 διμοιρίες των ΜΑΤ

 Λέσβος: Η μάχη του στρατοπέδου «Κυριαζή» - Καίγεται η Παγανή - Συγκρούσεις 1500 κατοίκων με 10 διμοιρίες των ΜΑΤ

Κόλαση επικρατεί αυτή την στιγμή στην περιοχή της Παγανής, καθώς έφτασαν πριν από λίγη ώρα 6 διμοιρίες των ΜΑΤ προκειμένου να σπάσουν την πολιορκία του στρατοπέδου από τους 1500 κατοίκους που με πυροβόλα όπλα και κάθε είδους άλλα «εργαλεία» (λοστούς, μαδέρια κλπ.) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συγκρούσεις έχουν εγκλωβίσει τις 4 (κατ'άλλες πηγές 8) διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται μέσα.
Υπάρχει εκτεταμένη ρίψη χημικών ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονται εδώ και 2 ώρες και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, προσπαθώντας να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος που απαιτεί να φύγουν σήμερα για Πειραιά οι διμοιρίες των ΜΑΤ.
Κάτι που έχει ανακοινωθεί και από την κυβέρνηση η οποία κάνει λόγο για μερική αποχώρηση των δυνάμεων της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση.
Την ίδια ώρα, φωτογραφίες από το λιμάνι της Καβάλας,  που δείχνουν  κλούβες των ΜΑΤ να ετοιμάζονται να μπουν στο πλοίο προκειμένου να έρθουν στο νησί προκάλεσαν αναστάτωση και νέα σενάρια, αλλά τελικά ήταν κλούβες που είχαν μεταφερθεί εκεί για να ταξιδέψουν προς Μυτιλήνη, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, αποχώρησαν και δεν μπήκαν καν στο πλοίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T68bCP