Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Ο υφυπουργός Μετανάστευσης Γιάννης Μπαλάφας στον Γιώργο Αυτιά - (ΚΑΛΗΜΕΡ...

Στο τσακ ήταν ο υφυπουργός  Μετανάστευσης να τα βροντηξει και να φύγει απ' την εκπομπή του Αυτιά. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ δοκίμασε τις αντοχές του Γ. Μπαλάφα, κάνοντας του δύσκολες ερωτήσεις, στα ζητήματα που "καίνε" για την κυβέρνηση.
Για τις  διαφωνίες με τους ΑΝΕΛ, τον ρώτησε  αν "υπάρχει θέμα με το κόμμα του Π. Καμμένου. Μήπως κρυφοκοιτάτε προς την Φώφη".
Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός:
Μπαλάφας - Μπορώ να μιλήσω και 'γω τώρα. 
Αυτιάς - Μην νευριάζετε.
Μπαλάφας - Διακόπτετε συνεχώς. Ηρεμα, ήρεμα. Τα θέματα είναι σοβαρά, δεν είναι να πετάγεται ο ένας κι ο άλλος, επομένως μην πετάγεστε. 
Αυτιάς -Γιατί να μην πετάγομαι; Να μην ρωτάω, απαγορεύεται;
Μπαλάφας - Να ρωτάτε, αλλά να περιμένετε και την απάντηση.
Αυτιάς - Ελάτε...
Η κόντρα συνεχίστηκε κι όταν η κουβέντα πήγε στην Οικονομία και την έξοδο τον Αύγουστο από τα μνημόνια, με τον Μπαλάφα να είναι έτοιμος να τα βροντήξει και να φύγει. 
"Είναι σοβαρα τα θέματα, θα μ' αφήσετε να μιλήσω?  Διαφορετικά θα σηκωθώ να φύγω. Αυτό που σας λέω.Οχι οταν λέω κάτι που δεν σας αρέσει να με διακόπτετε. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Αυτό δεν είναι δημοκρατικός τρόπος συζήτησης", είπε στον παρουσιαστή του Φαλήρου. 
Και πρόσθεσε αστειευόμενος: Θα ήθελα κάποτε κ. Αυτιά να πάτε σε κανά κόμμα και να σας έχω απέναντι σε πάνελ.
"Να πάω σε κόμμα; Φοβάσαι του δημοσιογράφου την άποψη", του απάντησε στο ίδιο ύφος ο Αυτιάς. Και πρόσθεσε: Μαζί κάνουμε ζωηρές κουβέντες γι' αυτό είστε και σεις δώ...
"Αυτό ακριβώς", είπε ο Μπαλαφας και τα πνεύματα ηρέμησαν...
Nonews-news.blogspot.com
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

«Βόμβα» από Ευρωκοινοβούλιο για τα Τέμπη: «Να γίνει αποτελεσματική έρευνα χωρίς παρεμβάσεις – Να προσαχθούν και κυβερνητικοί αξιωματούχοι» Στηρίζει την ευρωπαία εισαγγελέα ενώ εκθέτει την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη 28.04.2024 | 10:39

  Την ευρωπαία εισαγγελέα Λάουρα Κοβέσι που στοχοποιήθηκε από κυβερνητικά και δικαστικά στελέχη στην Ελλάδα μετά την έκκλησή της για πολιτικ...