Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

«Αδειάζει» τον Δημ. Καμμένο ο Παν. Σγουρίδης

«Αδειάζει» τον Δημ. Καμμένο ο Παν. Σγουρίδης

sgouridis-moralis.jpg

Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, έσπευσε να ξεκαθαρίσει (ΑΝΤ1) πως «οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου δεν εκφράζουν τους ΑΝΕΛ» | ΕUROKINISSI / ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Αναταράξεις προκαλεί και στους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της ονομασίας της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας. Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, συγκαλεί σε κοινή συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛΛ., τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, άναψε «φωτιές» μετά τη συνέντευξη (Focus FM) που παραχώρησε με αφορμή το «Μακεδονικό».
Απευθυνόμενος σε όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ ασκούν κριτική στη στάση των ΑΝ.ΕΛΛ για το «Μακεδονικό», υποστήριξε: «Εμείς δεν κάνουμε παρέα με αναρχικούς, ούτε με τον Ρουβίκωνα και δεν πετάμε την εικόνα της Παναγιάς στα σκουπίδια, ούτε υποδεχόμαστε τον Κουφοντίνα έξω από τη φυλακή».
Ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Σγουρίδης, έσπευσε να ξεκαθαρίσει (ΑΝΤ1) πως «οι απόψεις του Δημήτρη Καμμένου δεν εκφράζουν τους ΑΝΕΛ», αδειάζοντας ανοιχτά τον συνάδελφό του.
Ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, έχοντας υπόψη πως θα πρέπει να διατηρήσει τις λεπτές ισορροπίες, συγκαλεί σε κοινή συνεδρίαση την Κοινοβουλευτική Ομάδα και την Εκτελεστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 14:00, στα γραφεία του Κινήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...