Κυριακή 18 Ιουλίου 2021

Πέθανε 18χρονη μετά από αεροδιακομιδή στη Σύρο - Βρισκόταν στην Ίο για διακοπές 13:07 18.07.2021

Νοσοκομείο - Sputnik Ελλάδα, 1920, 18.07.2021

Η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα και οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η νεαρή βρισκόταν στην Ίο για διακοπές και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στη Σύρο όπου κατέληξε.
Μία νεαρή κοπέλα 18 ετών έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου νοσηλευόταν.
Σύμφωνα με το cyclades24.gr, η κοπέλα έκανε διακοπές στην Ίο και το πρωί της Κυριακής μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο Κέντρο Υγείας του νησιού για νοσηλεία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η κατάσταση του κοριτσιού διαπιστώθηκε ότι ήταν αρκετά σοβαρή γι αυτό και δόθηκε εντολή να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Σύρο προκειμένου να διακομισθεί στο Νοσοκομείο του νησιού.
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο μιας και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί σοβαρή βλάβη στο εγκεφαλικό σύστημα και τελικά εξέπνευσε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 18χρονη δεν έφερε κάποιο εξωτερικό χτύπημα ή τραύμα και οι αρχές, σε πρώτη φάση, έχουν σχεδόν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί στον Πειραιά για τη διενέργεια της διαδικασίας νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...