Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Διαβάστε σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών»

1.jpg

Κλικάρετε στην εικόνα για να δείτε ολόκληρο το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.»
♦ Μια μεγάλη εκδοτική προσφορά: «Ο κρυμμένος πλούτος των εθνών» του Gabriel Zucman
 Σχέδιο άλωσης από τα funds με λάφυρο τα «κόκκινα» δάνεια των επιχειρήσεων
Γιατί ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος John Paulson θέλει να ελέγξει την τράπεζα Πειραιώς. Η κόντρα με τον Μιχάλη Σάλλα και το πρώτο «θύμα» της. Ανησυχία στην κυβέρνηση προκαλούν οι φήμες για «ξήλωμα» της διοίκησης του ΤΧΣ από τους δανειστές σε συνεργασία με funds.
♦ Με σκληρή λιτότητα απαντά στο Brexit
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επιμένει ότι προτεραιότητα για την ευρωζώνη αποτελεί η αυστηρή δημοσιονομική πολιτική.
♦ Ο Γκάμπριελ έρχεται για μπίζνες στην Αθήνα
Ενεργειακά και επενδύσεις στην ατζέντα του αντικαγκελάριου της Γερμανίας. Σημαντική οικονομική και πολιτική σημασία αποδίδει το Μαξίμου.
♦ Παραλίγο εμπλοκή στη συμφωνία με Cosco
Καθησυχαστικός ο υπ. Ναυτιλίας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο βελτιώσεων του κειμένου που ψηφίζεται στη Βουλή. Προηγήθηκε επιστολή διαμαρτυρίας των Κινέζων για αθέτηση συμφωνηθέντων.
 Τρόμος πάνω από την Πόλη
Βαρύ πλήγμα στην ήδη τραυματισμένη τουρκική οικονομία από την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» με τους 41 νεκρούς. Οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες πιστεύουν ότι οι δράστες ανήκουν στο «Ισλαμικό κράτος».
♦ Προσεχώς, Αντίρριο-Γιάννενα σε 100 λεπτά!
Εως τον Μάρτιο του 2017 θα έχει δοθεί σε κυκλοφορία ο νέος αυτοκινητόδρομος των 196 χλμ. που θα συνδέσει το Αντίρριο με τα Γιάννενα και την Εγνατία οδό.
♦ Ντόμινο στα ΜΜΕ: Σε δύσκολη φάση Mega, ΔΟΛ, Πήγασος
Mega, ΔΟΛ και «Πήγασος» σε περιπέτειες και εν αναμονή εξελίξεων με τους εργαζομένους στα όρια λόγω καθυστερήσεων στις πληρωμές τους.
♦ Ο Σπίλμπεργκ στη Γιγαντοχώρα
Ενας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους σκηνοθέτες αποδεικνύει την παιδικότητά του με τον «Μεγάλο Φιλικό Γίγαντα», διασκευάζοντας το τρυφερό, διασκεδαστικό παραμύθι του Ρόαλντ Νταλ. Στις αίθουσες και το χρηματιστηριακό θρίλερ της Τζόντι Φόστερ «Το παιχνίδι του χρήματος» με τους σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς.
♦ Νύχτα για μεγάλα πολυβόλα
Πορτογαλία και Πολωνία χρειάζονται απόψε η βοήθεια των μεγάλων αστεριών της. Οι Ιβηρες έχουν την τύχη να διαθέτουν στο ρόστερ τους τον πιο αποδοτικό παίκτη του κόσμου, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και οι Πολωνοί έναν εκ των 2-3 κορυφαίων σέντερ φορ στον πλανήτη, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.


Τς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εκπαίδευση με... κλεμμένες ειδήσεις

    ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ  Αγωγή κατά Microsoft και OpenAI από αμερικανικές εφημερίδες για πνευματικά δικαιώματα  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ   02.05.24 16:58...