Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

tovima.gr - Καμμένος: Αναλογικότερος εκλογικός νόμος, διατήρηση του 3%

tovima.gr - Καμμένος: Αναλογικότερος εκλογικός νόμος, διατήρηση του 3%: Λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο των διερευ...Λιγότερο από μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο των διερευνητικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς που ξεκίνησε ο Αλέξης Τσίπρας με αντικείμενο την αλλαγή του εκλογικού νόμου και την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Στις δηλώσεις που έκανε εξερχόμενος ο κ. Καμμένος, είπε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θα δουν πού συγκλίνουν οι θέσεις τους και θα καταλήξουν σε μια κοινή, κυβερνητική πρόταση, εκφράζοντας την ελπίδα ότι μπορεί να βρεθεί μια κοινή συνισταμένη και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς -πλην του Κυριάκου Μητσοτάκη- προκειμένου, όπως είπε, «να κάνουμε πράξη αυτά που επιθυμεί η πλειοψηφία του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εκπαίδευση με... κλεμμένες ειδήσεις

    ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ  Αγωγή κατά Microsoft και OpenAI από αμερικανικές εφημερίδες για πνευματικά δικαιώματα  ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ   02.05.24 16:58...