Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

https://img.washingtonpost.com/rf/image_1484w/2010-2019/Wires/Online/2016-08-14/AP/Images/APTOPIXOfficerInvolvedShootingMilwaukee-09ff5.jpg?uuid=HtRsSGHSEeaEwW0nKHiWtQ

ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΜΕΤΑ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΩ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Φωτογραφία AP
Φωτογραφία AP / Gretchen Ehlke

MILWAUKEE (AP) - Simmering οργή για το θανάσιμο πυροβολισμό ενός άνδρα από την αστυνομία ξέσπασαν σε βία στη βόρεια πλευρά του Μιλγουώκι, με διαδηλωτές αψιμαχούσαν με αξιωματικούς κατά τη διάρκεια αρκετών ωρών και βάζοντας φωτιά σε τουλάχιστον τέσσερις επιχειρήσεις σε ένα ξέσπασμα ο δήμαρχος λέει τροφοδοτείται από κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Η εξέγερση που ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου δεν υποχωρούν μέχρι μετά τα μεσάνυχτα, αφού ο Δήμαρχος Tom Barrett και άλλοι ηγέτες της πόλης εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου για να επικαλεστεί για ηρεμία. Η αστυνομία είπε ότι τρία άτομα συνελήφθησαν και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από ένα τούβλο πέταξαν σε ένα περιπολικό.
Το γενεσιουργό γεγονός ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας φυγή αστυνομία μετά από μια στάση κυκλοφορίας πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε. Η αστυνομία είπε ότι ο άνδρας ήταν οπλισμένος, αλλά δεν ήταν σαφές αν είχε δείχνοντας το όπλο ή με στόχο αυτό σε αξιωματικούς. Barrett είπε ο άνθρωπος χτυπήθηκε δύο φορές, στο στήθος και το χέρι. Ούτε φυλής του ούτε ο αξιωματικός ήταν αμέσως κυκλοφόρησε, ούτε ήταν αυτοί που εντοπίστηκαν.
Τα γυρίσματα θα εξεταστεί από το κράτος. Ο αξιωματικός φορούσε μια φωτογραφική μηχανή σώμα, δήλωσε ο Barrett.
Ο δήμαρχος είπε ότι η εξέγερση ήταν οδηγείται από τα μηνύματα τα social media καθοδηγώντας τους ανθρώπους να συγκεντρώνονται στην περιοχή.
"Πρέπει να έχουμε ηρεμία," είπε ο Barrett στη συνέντευξη Τύπου. "Υπάρχουν πολλά πραγματικά καλοί άνθρωποι που ζουν σε αυτή τη γειτονιά."
Πρόεδρος Μιλγουόκι Κοινό Συμβούλιο Ashanti Hamilton επανέλαβε λόγου Barrett για βοήθεια αποκατάσταση της τάξης.
«Κατανοούμε οι άνθρωποι απογοήτευση αισθάνονται με την αστυνομία κοινότητα σε εθνικό επίπεδο. ... Θα πρέπει να περάσουν από τη διαδικασία της εύρεσης της δικαιοσύνης, αλλά πρέπει να είμαστε σε θέση να αποκαταστήσει την τάξη σε αυτές τις γειτονιές», είπε ο Χάμιλτον. "Παρακαλώ να συμμετέχουν στην αποκατάσταση της τάξης σε αυτές τις γειτονιές."
Αντιδήμαρχος χαλίφη Rainey, ο οποίος εκπροσωπεί την περιοχή όπου συνέβη η βία, είπε το μαύρο τους κατοίκους της πόλης είναι «κουραστεί να ζουν κάτω από αυτήν την καταπίεση." Ο ίδιος είπε ότι δεν δικαιολογεί τη βία ", αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι υπάρχουν φυλετικές προβλήματα εδώ στο Milwaukee, Wisconsin, που πρέπει να διορθωθεί».
Barrett είπε ο 23-year-old man ο οποίος πέθανε συνελήφθη από την αστυνομία για "ύποπτη δραστηριότητα". Η αστυνομία είπε νωρίτερα ότι κουβαλούσε ένα όπλο που είχε κλαπεί σε διάρρηξη Μαρτίου στο προαστιακό Waukesha.
"Αυτή η στάση έγινε επειδή οι δύο αξιωματικοί ... είδε ύποπτη δραστηριότητα", είπε ο δήμαρχος. «Υπήρχαν 23 γύρους σε αυτό το όπλο που ο υπάλληλος κοίταζε. Θέλω να βεβαιωθείτε ότι δεν χάνουμε κανένα αστυνομικούς σε αυτή την κοινότητα, είτε."
Όπως πολλοί ως 100 διαδηλωτές massed στην 44η οδό και τη λεωφόρο Auer μεταξύ 8 και 9 το βράδυ, ογκούμενος εναντίον μιας γραμμής 20-30 αξιωματικούς. Το Μιλγουόκι Εφημερίδα Sentinel ανέφερε ότι οι αστυνομικοί πήραν στα αυτοκίνητά τους για να αφήσει σε ένα σημείο και κάποιοι από το πλήθος άρχισαν σπάζοντας τα παράθυρα του αυτοκινήτου ομάδα του. Ένα άλλο αυτοκίνητο της αστυνομίας πυρπολήθηκε. Η εφημερίδα ανέφερε ότι ένας από τους δημοσιογράφους της ήταν έσπρωξε στο έδαφος και γρονθοκόπησε.
Γύρω στις 11 μ.μ., η αστυνομία με ασπίδες και κράνη κινήθηκε αργά σε διασταύρωση, λέει ένα πλήθος περίπου 50 άτομα για να διαλύσει. Κάποιοι πέταξαν πέτρες και άλλα συντρίμμια σε αστυνομικό, ο οποίος κατείχε μέχρι τις ασπίδες τους. Οι άνθρωποι στο πλήθος έριξε επίσης αντικείμενα σε μια επιχείρηση ένα μισό τετράγωνο από τη διασταύρωση. Ένα κοντινό φανάρι ήταν έσκυψε και στάσεις λεωφορείων ανατραπεί.
Οι επιχειρήσεις που έκαψαν περιλαμβάνονται υποκατάστημα BMO Harris τράπεζα, ένα βενζινάδικο της BP, ένα κατάστημα O'Reilly Ανταλλακτικά αυτοκινήτων και ένα κατάστημα ανεφοδιασμού ομορφιάς. Πυροσβέστες που πραγματοποιήθηκε πίσω από την πυρκαγιά βενζινάδικο λόγω των πυροβολισμών.
Η αστυνομία είπε ότι ο άνθρωπος που πυροβολήθηκε είχε ένα ρεκόρ σύλληψη. Η 24-year-old αστυνομικός που πυροβόλησε τον άνδρα έχει τοποθετηθεί στο διοικητικό καθήκον. Ο υπάλληλος έχει με το τμήμα Μιλγουόκι έξι χρόνια, τρεις ως αξιωματικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ένα βήμα πριν την απάντηση του Ισραήλ και το άνοιγμα της «πύλης της Κολάσεως» στη Μέση Ανατολή- Aυτές είναι οι δυνάμεις που παρατάσσονται

  α Το μεγάλο ερώτημα στην διεθνή κοινότητα είναι το πόσους πυραύλους έχει ακόμα το Ιράν Το Ιράν μετά τις επιθέσεις του Απριλίου έκανε ένα α...