Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε στην Εύβοια

pirosvestiki.jpg

Φωτογραφία αρχείου | EUROKINISSΙ / ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Απανθρακωμένο άτομο αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής βρέθηκε από πυροσβέστες χθες βράδυ κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς στη θέση Κυμάσι στο Μαντούδι της Εύβοιας. 
Στο σημείο θα μεταβεί και ιατροδικαστής, που θα κάνει αυτοψία και μια πρώτη εκτίμηση, ενώ η σορος θα αποσταλεί στην συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις λίστες εξαφανισθέντων από την ευρύτερη περιοχή και συλλέγουν πληροφορίες, στο πλαίσιο έρευνας για την ταυταυτοποίηση του νεκρού και τα αίτια θανάτου, καθώς την σχέση που μπορεί να είχε με την πυρκαγιά.
Η πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20.30 σε δύσβατη δασική περιοχή με πεύκα, ήταν πολύ μικρή και τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο. Έκαψε περίπου 30 στρέμματα δάσους, σύμφωνα με εκτιμήσεις των πυροσβεστών.
Όμως, επειδή οι δυνάμεις που έφτασαν εκεί δεν μπορούσαν να πλησιάσουν, ζητήθηκε η βοήθεια ενός μηχανήματος έργων για να ανοίξει δρόμο και παράλληλα ένα πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών προχώρησε στην εστία της πυρκαγιάς και άρχισε την κατάσβεση, μέχρι να φτάσουν τα οχήματα. 
Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φωτιά στην Κορινθία: Εντοπίσθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί - Μεγάλη μάχη με τις φλόγες

  Φωτιά στην Κορινθία: Εντοπίσθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί - Μεγάλη μάχη με τις φλόγες Αναμένεται η ταυτοποίηση ώστε να διαπιστωθεί εάν πρ...