Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)

Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει (βίντεο)

Posted by IGOR στο Δεκέμβριος 31, 2017

Από τη Μοσούλη μέχρι την καταιγίδα Ίρμα και από την επίθεση στο Λας Βέγκας, μέχρι την πυρκαγιά στο Grenfell Tower, το RT μάζεψε τα καλύτερα βίντεο από τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που έφτασε στο τέλος της.
360 spacewalk
Το RT «ένωσε» δυνάμεις με τη ρωσική διαστημική ομάδα και παρουσίασε ένα 360 μοιρών βίντεο από το διάστημα.
Φωτιά στο Grenfell Tower
Η φωτιά στο Grenfell Tower στο Λονδίνο, που εκτυλίχθηκε στις 14 Ιουνίου με δεκάδες νεκρούς και συγκλόνισε τον κόσμο.
Επίθεση στο Λας Βέγκας
58 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 527 τραυματίστηκαν από την επίθεση με όπλο του Stephen Paddock σε συναυλία στο Λας Βέγκας.
Δημοψήφισμα στην Καταλονία
Χάος επικράτησε στους δρόμους της Καταλονίας την 1η Οκτωβρίου, με το που άνοιξαν η κάλπες για το δημοψήφισμα. Αστυνομικοί χτυπούσαν πολίτες, ενώ ο ισπανικός στρατός βγήκε στους δρόμους, προσπαθώντας να αποτρέψει τις εκλογές, οι οποίες τελικά πραγματοποιήθηκαν, με το «ναι» στην ανεξαρτησία να επικρατεί.
Τυφώνας «Ίρμα»
Ο τυφώνας «Ίρμα» προκάλεσε χάος στα νησιά της Καραϊβικής και τα παράλια των Ηνωμένων Πολιτειών, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς και ζημιές.
Ο επιβάτης της United Airlines
Ο επιβάτης της United Airlines ο οποίος διώχθηκε κακήν κακώς από το αεροπλάνο, του οποίου η θέσεις ήταν υπερπλήρης. Το βίντεο του έγινε viral και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.
Επίθεση στο Μάντσεστερ
Είκοσι δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση που πραγματοποιήθηκε στο Μάντσεστερ Αρένα, κατά τη διάρκεια συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.
Καταστροφή της Μοσούλης
Η καταστροφή της Μοσούλης από το Ισλαμικό Κράτος, μέσα από ένα ανατριχιαστικό βίντεο.
Οι προκλήσεις της Β. Κορέας
Οι προκλήσεις της Β. Κορέας με τις εκτοξεύσεις πυραύλων και οι απειλές του Κιμ – Γιογκ – Ουν.
Μητέρα όλων των βομβών
Η Αμερική εκτόξευσε φέτος τη «Μητέρα όλων των βομβών», σε μαχητές του ISIS στο Αφγανιστάν. Πρόκειται για την μεγαλύτερη βόμβα όλων των εποχών, που δεν είναι ατομική.
Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Διάρρηξη στην Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών – Φόβοι μην έχουν αντιγραφεί δημόσια έγγραφα Άγνωστο αν έχει αφαιρεθεί κάτι από το γραφείο

  Την Διεύθυνση Εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών διέρρηξαν το μεσημέρι της Παρασκευής (26.04.2024). Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Διευθυντής της υ...