Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Newsbeast.gr - Νέες δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα


Ξαναχτύπησε» ο Αρτ. Σώρρας: «Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα» (βίντεο)

Ο «εξαφανισμένος» Αρτέμης Σώρρας επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στους παλιούς συνεργάτες του με νέο ηχητικό μήνυμά του.
Αφορμή για τη νέα αυτή επίθεση του φυγόποινου Σώρρα ήταν το καυστικό κείμενο της νομικής συμβούλου της «Ελλήνων Συνέλευσις», Νάνσυ Γεωργοσοπούλου.
«Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα… ζώα. Είχαν κανονίσει τα πάντα να διαλύσουν την Ελλήνων Συνέλευσις, να ξεφτιλίσουν διεθνώς τον Σώρρα, να γίνει της κακομοίρας και τώρα ακόμα συζητάνε κάποιοι άνθρωποι ότι είμαι του καθεστώτος.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει ρε ζωντόβολα, ανιστόρητα καταραμένα σπέρματα που καίτε τον άερα των ανθρώπων στη Γαία Δήμητρα Άρτεμις. Πόσο άλλο δηλαδή να το συζητήσουμε;», ανέφερε στο μήνυμά του.
«Λες ρε Νάνσυ, μέσα στο κατάπτυστο κείμενό σου, ξεκινάς και λες στη φωνή όχι στον Αρτέμη Σώρρα "αν είναι ο πρόεδρος" ο υποτίθεται και κλείνεις το κείμενό σου ότι "αν θέλεις να παραιτηθώ να μου το πεις". Αφού πάλι από ηχητικό θα στο πω», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φλώρινα: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

  Newsroom   Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:40 Pixabay Ενας  36χρονος  συνελήφθη συνελήφθη την Παρασκευή (26/4) το μεσημέρι στη  Φλώρινα  για ...