Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Τελευταίες Ειδήσεις - News

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις σήμερα : Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 2018

    Κανονικά το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο
    Οικονομία04/1/2018 08:03 
    Κανονικά το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στο ΔημόσιοΚανονικά θα συνεχίσει να καταβάλλεται στο Δημόσιο το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με έγγραφό του υπουργείου Οικονομικών οι υπηρεσίες εκκαθάρισης των αποδοχών θα συνεχίσουν να καταβάλλουν το επίδομα αυτό στους δικαιούχους υπαλλήλους στο ίδιο ύψος, με τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις.

    «Φρένο» στις σχολικές εκδρομές μαθητών στο εξωτερικό
    Ελλάδα04/1/2018 07:54 
    «Φρένο» στις σχολικές εκδρομές μαθητών στο εξωτερικόΣχολικές εκδρομές μόνο στο εσωτερικό της χώρας και στο εξωτερικό, μόνο κατόπιν έγκρισης του υπουργείου Παιδείας και αυστηρά για περιπτώσεις εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή συμμετοχής μαθητών σε διαγωνισμούς , θα επιτρέπονται εφεξής από το υπουργείο Παιδείας . Ο στόχος, σύμφωνα με το υπουργείο, να μην αδικούνται μαθητές που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά στα έξοδα για προορισμούς εκτός Ελλάδας

    O OHE «χαιρετίζει» την επαναλειτουργία διακορεατικού διαύλου
    Κόσμος04/1/2018 07:48 
    O OHE «χαιρετίζει» την επαναλειτουργία διακορεατικού διαύλουΟ Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες εξέφρασε ικανοποίηση για την επανέναρξη της λειτουργίας ενός διαύλου επικοινωνίας ανάμεσα στη Βόρεια Κορέα και τη Νότια Κορέα, σημείωσε την Τετάρτη ένας εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών.

    Περού: Στους 51 αυξήθηκαν οι νεκροί από το τροχαίο
    Κόσμος04/1/2018 07:36 
    Περού: Στους 51 αυξήθηκαν οι νεκροί από το τροχαίοΠενήντα ένας άνθρωποι, ανάμεσά τους έξι παιδιά, σκοτώθηκαν στο Περού όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό, εξετράπη από την πορεία του κι έπεσε σε μια απόκρημνη χαράδρα 100 μέτρων, πριν καταλήξει διαλυμένο σε μια ακτή που βρέχεται από τον Ειρηνικό την Τρίτη. Οι περουβιανές αρχές επισήμαναν ότι επρόκειτο για ένα από τα πλέον πολύνεκρα τροχαία δυστυχήματα στην ιστορία της χώρας.

    Ισχυρές βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά
    Ελλάδα04/1/2018 07:33 
    Ισχυρές βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινάΒροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ στα ορεινά και ημιορεινά θα έχουμε τοπικά πυκνές χιονοπτώσεις.

    Νιγηρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από επίθεση βομβιστή σε τέμενος
    Κόσμος04/1/2018 07:29 
    Νιγηρία: Τουλάχιστον 14 νεκροί από επίθεση βομβιστή σε τέμενοςΜια επίθεση βομβιστή-καμικάζι που αποδόθηκε στην τζιχαντιστική οργάνωση Μπόκο Χαράμ στοχοθέτησε πιστούς μέσα σε τέμενος σε μια πόλη στα σύνορα της Νιγηρίας και του Καμερούν και είχε αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 14 άνθρωποι το πρωί της Τετάρτης, ανέφεραν συγκλίνουσες πηγές προσκείμενες στα σώματα ασφαλείας.

    Ο Giannis σκοράρει 30άρα και κάνει τους Μπακς να μιλάνε Ελληνικά
    Μπάσκετ Διεθνή04/1/2018 07:21 
    Ο Giannis σκοράρει 30άρα και κάνει τους Μπακς να μιλάνε ΕλληνικάΜε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνει ότι θέλει μέσα στο παρκέ οι Μπακς διέλυσαν τους Πέισερς με σκορ 122-101 και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2018. Ο Giannis έκανε «πάρτι» σημειώνοντας double-double με 31 πόντους και 10 ριμπάουντ, μοίρασε 5 ασίστ, ενώ είχε ένα κλέψιμο και δύο τάπες.

    ΝΔ: Ανεβάζει τους τόνους για ΠΓΔΜ και θέματα καθημερινότητας
    Ελλάδα04/1/2018 07:19 
    ΝΔ: Ανεβάζει τους τόνους για ΠΓΔΜ και θέματα καθημερινότηταςΣε διπλό ταμπλό ασκεί την κριτική της στην κυβέρνηση η ΝΔ. Σε αυτή την ιδιότυπη και μακρά προεκλογική περίοδο, με σχεδόν όλα τα μεγάλα θέματα ανοιχτά, η αξιωματική αντιπολίτευση παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα, και έχει σηκώσει τους τόνους στο Σκοπιανό, δεν σκοπεύει όμως να αφήσει σε δεύτερη μοίρα τα θέματα της καθημερινότητας και των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, τα οποία αποτελούν αιχμή του δόρατος στο πρόγραμμά της. Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης προγραμματίζει περιοδεία στη Βόρειο Ελλάδα.

    Στα «γρανάζια» του προβλήματος με την ΠΓΔΜ η κυβέρνηση
    Ελλάδα04/1/2018 06:30 
    Στα «γρανάζια» του προβλήματος με την ΠΓΔΜ η κυβέρνησηΗ αισιοδοξία που εκπέμπει η κυβέρνηση για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις εσωτερικές διαφωνίες με τους ΑΝΕΛ ούτε την εν τοις πράγμασι αδυναμία του Μαξίμου να τοποθετηθεί καθαρά για την πρόταση που ήδη συζητά παρασκηνιακά με τη γείτονα χώρα.

    Οι αισθητήρες των έξυπνων κινητών «προδίδουν» το ΡΙΝ σας στους χάκερς
    Επιστήμη-Τεχνολογία04/1/2018 06:30 
    Οι αισθητήρες των έξυπνων κινητών «προδίδουν» το ΡΙΝ σας στους χάκερςΌργανα των έξυπνων κινητών, όπως το επιταχυνσιόμετρο, το γυροσκόπιο και ο αισθητήρας εγγύτητας είναι πιθανό να δημιουργήσουν σημαντικό κενό ασφαλείας αφήνοντας τα κινητά «έρμαια» των χάκερς οι οποίοι μπορούν εύκολα να τα ξεκλειδώσουν. Αυτό ανακάλυψαν ερευνητές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Nanyang στη Σιγκαπούρη (NTU), όπως αναφέρουν στην επιθεώρηση ανοιχτής πρόσβασης Cryptology ePrint Archive.

    Μακιαβελικό σχέδιο και εκλογές
    Παρεμβάσεις04/1/2018 06:00 
    Μακιαβελικό σχέδιο και εκλογέςΜεγάλη συζήτηση γίνεται σε διάφορους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους για το χρόνο διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών. Και ειδικά, εάν θα γίνουν το 2018 ή το 2019.

    Περού: Παραιτήθηκε και ο υπουργός Αμυνας λόγω Φουχιμόρι
    Κόσμος04/1/2018 03:53 
    Περού: Παραιτήθηκε και ο υπουργός Αμυνας λόγω ΦουχιμόριΟ υπουργός Αμυνας του Περού Χόρχε Νιέτο υπέβαλε την παραίτησή του την Τετάρτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χάρη που απένειμε ο αρχηγός του κράτους Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι στον πρώην πρόεδρο Αλμπέρτο Φουχιμόρι, ο οποίος είχε καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

    ΗΠΑ: Εποικοδομητικές συνομιλίες για τον Προϋπολογισμό
    Κόσμος04/1/2018 03:04 
    ΗΠΑ: Εποικοδομητικές συνομιλίες για τον ΠροϋπολογισμόΟι επικεφαλής των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των Δημοκρατικών στο αμερικανικό Κογκρέσο διαβεβαίωσαν την Τετάρτη ότι διεξήγαγαν «εποικοδομητικές» συνομιλίες με τους επικεφαλής της ρεπουμπλικανικής πλειοψηφίας και δύο απεσταλμένους του Λευκού Οίκου ως προς τις δημόσιες δαπάνες.

    Μακρόν: ΗΠΑ και Ισραήλ μας οδηγούν σε πόλεμο με το Ιράν
    Κόσμος04/1/2018 02:28 
    Μακρόν: ΗΠΑ και Ισραήλ μας οδηγούν σε πόλεμο με το ΙράνΟ γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τάχθηκε την Τετάρτη υπέρ της συνέχισης «διαρκούς διαλόγου» με την Τεχεράνη, εκτιμώντας πως οι χώρες οι οποίες καταγγέλλουν συνεχώς τη διεθνή συμφωνία του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας - οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Σαουδική Αραβία - έχουν πάρει τον δρόμο που «μας οδηγεί στον πόλεμο με το Ιράν».

    Σεισμός 4,1 Ρίχτερ νότια της Κρήτης
    Ελλάδα04/1/2018 01:35 
    Σεισμός 4,1 Ρίχτερ νότια της ΚρήτηςΣεισμική δόνηση 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την 00:15 της Πέμπτης, νότια της Κρήτης.

    Νεκροί 23 άμαχοι από επιδρομές κοντά στη Δαμασκό
    Κόσμος04/1/2018 01:16 
    Νεκροί 23 άμαχοι από επιδρομές κοντά στη ΔαμασκόΤουλάχιστον 23 άμαχοι σκοτώθηκαν την Τετάρτη στον πολιορκημένο θύλακα της Ανατολικής Γούτας, κοντά στη Δαμασκό, την πρωτεύουσα της εμπόλεμης Συρίας, στην πλειονότητά τους εξαιτίας βομβαρδισμών της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας, γνωστοποίησε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

    Με άνοδο έκλεισε η Wall Street
    Οικονομία04/1/2018 00:02 
    Με άνοδο έκλεισε η Wall StreetΜε άνοδο ολοκλήρωσαν τη συνεδρίαση οι δείκτες Dow Jones, Nasdaq και Standard and Poor's 500.

    Νασράλα: O πόλεμος στη Συρία θα τελειώσει σε 1-2 χρόνια
    Κόσμος04/1/2018 00:01 
    Νασράλα: O πόλεμος στη Συρία θα τελειώσει σε 1-2 χρόνια«Ο πόλεμος στη Συρία θα τελειώσει το αργότερο σε ένα ή δύο χρόνια», τόνισε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα.

    Bρετανία: Προς επιβολή ψηφοφορίας από Εργατικούς για τον Χάρτη της ΕΕ
    Κόσμος03/1/2018 23:47 
    Bρετανία: Προς επιβολή ψηφοφορίας από Εργατικούς για τον Χάρτη της ΕΕTο Εργατικό Κόμμα σκοπεύει να επιβάλλει κοινοβουλευτική ψηφοφορία αργότερα αυτό το μήνα σχετικά με την άρνηση της κυβέρνησης να κατοχυρώσει τον Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ στο βρετανικό δίκαιο μετά το Brexit, σύμφωνα με τον βρετανικό Independent.

    Ανησυχία Αμερικανών για τη διανοητική ικανότητα του Κιμ Γιονγκ Ουν
    Κόσμος03/1/2018 23:47 
    Ανησυχία Αμερικανών για τη διανοητική ικανότητα του Κιμ Γιονγκ ΟυνΟ Λευκός Οίκος υπεραμύνθηκε των δηλώσεων του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο Τwitter για τον βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν, τονίζοντας ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να ανησυχούν για τη διανοητική ικανότητα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η ακτινογραφία των 20.000 προσλήψεων στο Δημόσιο το 2025

  ΕΛΛΆΔΑ / Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, 11:52:23 / Τελευταία Ενημέρωση: 11:52 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την κατανομή των 19.181 προσλήψεων τακτικού ...