Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ - Ν.Τραμπ: «Tις επόμενες ώρες θα αποκαλύψω την πολιτική των ΗΠΑ στο ΔΝΤ για το θέμα της Ελλάδας!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ»
της Μαρίνας Νικολάκη
 
Tην πολιτική (όπου αναμένεται σκληρή) των ΗΠΑ απέναντι στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το θέμα της Ελλάδας προανήγγειλε οτι θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα, ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ.
 
Επίσης ο νέος Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την συμπάθειά του προς το δράμα που βιώνει ο ελληνικός λαός για το όγδοο έτος οικονομικής κρίσης που διανύει, φέρεται να εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνοντας ότι σύντομα θα αποκαλύψει τις προθέσεις του σε σχέση με το ΔΝΤ.
Ενα 24ωρο μετά το πέρας της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας ο Ντόναλντ Τράμπ, μιλώντας χθες, Δευτέρα σε μια συνάντηση με συντηρητικούς δημοσιογράφους αντέδρασε χαρακτηριστικά όταν κάποιος του ανέφερε το ελληνικό ζήτημα.
«Ελλάδα! Είναι σε τόσο τρομερή κατάσταση εκεί, είναι απαίσιο» είπε και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο που υπέβαλε το ερώτημα του είπε: «Είσαι Έλληνας;».
PRO NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Επιμένει ο Ε.Μακρόν: «Εάν ο Ζελένσκι μας το ζητήσει τότε στέλνουμε στρατεύματα στην Ουκρανία» Κίνδυνος πυρηνικού πολέμου στην Ευρώπη 02.05.2024 | 20:50

  Επιμένει ο Γάλλος πρόεδρος  Εμανουέλ Μακρόν  για την αποστολή στρατευμάτων στην Ουκρανία  ρισκάροντας μια ολοκληρωτική σύγκρουση με την Ρω...