Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πυροσβεστικό Σώμα‏ avatar Πυροσβεστικό Σώμα @pyrosvestiki Δελτίο Τύπου

  1. Νεκρός άνδρας και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στο 5 - 6 χλμ. Μάνδρας - Θηβών, στη Μάνδρα Αττικής.
  2. Δελτίο Τύπου σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη Δυτική Αττική:
  3. Νεκρός άνδρας και ανασύρθηκε από υπόγειο οικίας στη συμβολή των οδών Παπαδιαμάντη και Ομήρου, στη Μάνδρα Αττικής, και νεκρή γυναίκα από εσωτερικό χώρο επιχείρησης στην συμβολή Αγ. Αικατερίνης και Ρόκα στη Μάνδρα Αττικής
  4. Νεκρός άνδρας και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στην περιοχή Αγ. Σωτήρα, στη Μάνδρα Αττικής, και έτερος νεκρός άνδρας από εξωτερικό χώρο στο 26 χ.λ.μ Π.Ε.Ο. Μάνδρας –Θηβών.
  5. Νεκρός άνδρας και ανασύρθηκε από εξωτερικό χώρο στην περιοχή Ψαλίδι, στη Μάνδρα Αττικής, καθώς και νεκρή γυναίκα από οικία επί της οδού Στρατηγού Ρόκα στη Μάνδρα Αττικής.
  6. Στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Μάνδρας Αττικής η Υπηρεσία μας έχει λάβει μέχρι στιγμής 600 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και οχήματα. Επιχειρούν 155 πυροσβέστες με 53 οχήματα.
  7. Νεκρή γυναίκα και ανασύρεται από εξωτερικό χώρο επί της οδού Αίαντος στη Μάνδρα Αττικής.
  8. Νεκρός άνδρας και ανασύρθηκε από αύλειο χώρο επιχείρησης στο 2–3 χλμ Π.Ε.Ο. Μάνδρας - Θηβών.
  9. Νεκρός άνδρας και ανασύρθηκε από αύλειο χώρο επιχείρησης επί της οδού Λεωνίδα Στάμου στη Μάνδρα Αττικής.
  10. Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από οικία επί της οδού Αγαμέμνονος στη Μάνδρα Αττικής.
  11. Στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Μάνδρας Αττικής η Υπηρεσία μας έχει λάβει μέχρι στιγμής 340 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και οχήματα. Επιχειρούν 125 πυροσβέστες με 40 οχήματα. Οι υπηρεσίες όλης της Αττικής είναι σε επιφυλακή.
  12. Νεκρή γυναίκα και ανασύρθηκε από οικία επί της οδού Κοροπούλη στη Μάνδρα Αττικής.
  13. Κατά το τελευταίο 24ωρο αντιμετωπίσαμε 27 πυρκαγιές, 9 πυρκαγιές και 46 βοηθείας.
  14. 2/...Παρακαλούνται όσοι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να μη μετακινηθούν προς την περιοχή προς διευκόλυνση τους και διευκόλυνση του έργου της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ.
  15. 1/Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων Αττικής η Υπηρεσία μας έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα...
  16. Η Υπηρεσία μας λόγω ισχυρής βροχόπτωσης στην περιοχή της Νέας Περάμου Αττικής, μέχρι στιγμής δέχτηκε 35 κλήσεις, για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοηθείας (μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κανένα νέο από τις έρευνες για το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου

  Τα οχήματα των συνεργείων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης | Azin Haghighi/Moj News Agency via AP   UPD  ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛ...