Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

ΣΑΣ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ?

Ο ένας μας πούλησε στους ξένους με το Ευρώ το νόμισμα της απάτης ο άλλος μας έβαλε στο ΔΝΤ και ο άλλος μας κατέστρεψε με τον ΕΝΦΙΑ και τών αποθεματικών των ταμείον αυτοί κυκλοφορούν ελεύθεροι ,θαυμάστε τους Ο Συντάκτης🕵️‍♀️🤨🤔
Ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε λίγο πριν το μεσημέρι στη Ν. Ερυθραία και στις δηλώσεις του έκανε λόγο για «κάλεσμα αλλαγής,διότι η Ελλάδα έχει πολλές δυνατότητες, έχει τεράστιες δυνατότητες εάν ο Ελληνικός λαός ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση, τη θέληση, να γίνουν αλλαγές»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψήφισε στις 2 το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους και αμέσως μετά δήλωσε: «Εύχομαι η σημερινή διαδικασία να δώσει την ευκαιρία στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη να προβάλει με πολύ καθαρό τρόπο τις προγραμματικές της θέσεις, να αποκτήσει ξανά το δεσμό που είχε και πρέπει να έχει με την ελληνική κοινωνία και να παίξει το ρόλο της ως υπεύθυνη δύναμη υπέρ του εθνικού συμφέροντος. Οι συνθήκες εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά δύσκολες και απαιτητικές για τον τόπο μας»Οι Έλληνες πολίτες γύρισαν την πλάτη τους στην αποκαλούμενη «κεντροαριστερά» εν αντιθέσει με τις θριαμβευτικού τύπου ανακοινώσεις.
Οι πολυδιαφημισμένες εσωκομματικές εκλογές της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και μάλιστα και εν μέσω κρατικών συχνοτήτων, με τις «βαρύγδουπου»  τύπου τηλεοπτικές αναμετρήσεις, δεν συγκέντρωσαν τον κόσμο που επιδίωκαν οι επικεφαλής  της Δημοκρατικής  Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και του Ποταμιού Σ. Θεοδωράκης και οι περί αυτών υποψήφιοι, δηλαδή ένα αριθμό πολύ πάνω από τα 200.000 ψηφοφόρους.
Από ότι φαίνεται μέχρι τώρα η «μπίλια» της συμμετοχής θα κάτσει γύρω στους 180.000 ψηφοφόρους, σε μια εκλογική διαδικασία η οποία φαίνεται ότι απασχόλησε ελάχιστους, σε μια περίοδο που το ΠΑΣΟΚ επιθυμούσε «άφεση» για τις αμαρτίες του παρελθόντος, μέσω της εκλογικής διαδικασίας.
Δέκα χρόνια ακριβώς πριν στις 11 Νοεμβρίου  του 2007 το τότε ΠΑΣΟΚ κατάφερναν να συγκεντρωνόσουν στις κάλπες πάνω από 730.000 ψηφοφόρους σε μια εσωκομματική εκλογική διαδικασία που είχε αναδείξει τον Γ.Παπανδρέου ως νικητή.
Φωτογραφία του Athanasios Pistikos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T64VcD