Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

Έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο

Έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο

venzinadiko.png

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Π. Σαΐτας
Έκρηξη σημειώθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή στην Ανάβυσσο στις 05:30. Για βόμβα κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η έκρηξη προήλθε από αυτοσχέδιο μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του πρατηρίου, ενώ δεν υπήρξαν τραυματίες.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο ιδιοκτήτης, Μιχάλης Κιούσης, είπε ότι ξύπνησε όταν άκουσε την έκρηξη, κατέβηκε από το σπίτι του, που είναι πάνω από το πρατήριο, και επιχείρησε να σβήσει με συγγενείς του την πυρκαγιά που προκλήθηκε.
Την μικρής έκτασης φωτιά έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο οι 15 πυροσβέστες, που έφτασαν στο σημείο με έξι οχήματα. Στο σημείο έφτασαν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και του Τμήματος Εκβιαστών.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ.  Κιούσης δήλωσε δεν έχει κάποια προσωπική διαφορά ούτε δεχτεί απειλές τελευταία, αλλά είχε ενοχλήσει κάποιους επιτήδειους του χώρου. Πρόσθεσε ότι το συμβάν έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας στο οποίο φαίνονται δύο άτομα με καλυμμένα πρόσωπα να φεύγουν με μηχανή προς την παραλία.
[related-articles]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μόσχα προειδοποιεί Λονδίνο: Λόγος αντεπίθεσης οι δηλώσεις Κάμερον για την Ουκρανία

  Newsroom   Δευτέρα, 06 Μαϊος 2024 20:16 7 SHARES Θερμή χειραψία του Βολοντιμίρ Ζελένσκι με τον Ντέιβιντ Κάμερον την περασμένη Παρασκευή στ...