Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Ο Πεσκόφ χαρακτήρισε αποκρουστικές κάποιες στιγμές από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι

 27 Ιουλίου, 22:28,

ενημερώθηκε 27 Ιουλίου, 22:34
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι


Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ. Σεργκέι Μπούλκιν/ TASS
Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ντμίτρι Πεσκόφ

Ο γραμματέας Τύπου του Ρώσου Προέδρου σημείωσε ότι η ΔΟΕ είχε πατήσει σε ολισθηρό δρόμο συμφωνώντας για την τελετή έναρξης της εκδήλωσης

ΜΟΣΧΑ, 27 Ιουλίου. /TASS/. Ορισμένα στοιχεία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι ήταν εντελώς αηδιαστικά, δήλωσε στο TASS ο Ρώσος Προεδρικός Γραμματέας Τύπου Ντμίτρι 

Σκανδαλώδες, προβληματικό, όχι δικό μας. Η κλήρωση μεταλλίων ξεκινά στους Ολυμπιακούς Αγώνες

«Δυστυχώς, δεν μπόρεσα ποτέ να το δω στο σύνολό του, είδα διάφορα αποσπάσματα και ούτω καθεξής, δηλαδή, προσωπικά παρακολούθησα το μεγαλύτερο μέρος του υλικού», τόνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή ακολούθησε έναν επικίνδυνο δρόμο συντονίζοντας την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού με τα αποκρουστικά στοιχεία της, δήλωσε εκπρόσωπος.

«Από την εμπειρία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2014, γνωρίζω ότι το όλο σενάριο συντονίζεται με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή. Γνωρίζουμε τα περίεργα της Γαλλικής Δημοκρατίας εδώ και πολύ καιρό Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ένα ισχυρό διεθνές κοινό, αλλά, δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε.Ο Πεσκόφ σημείωσε ότι τώρα μπορεί κανείς να «αρχίσει να έχει συμπόνια σε σχέση με την τύχη της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής». «Επειδή έχουν μπει σε μια εντελώς ολισθηρή πλαγιά», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Αηδιαστικά επεισόδια

Ορισμένα επεισόδια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων δεν είναι μόνο αηδιαστικά, αλλά και αντίθετα με τη ρωσική νομοθεσία, επομένως είναι καλό που η εκδήλωση δεν μεταδόθηκε στη Ρωσία, σημείωσε.

«Αυτό είναι αηδιαστικό, και το πιο σημαντικό, απαγορεύεται από το νόμο στη χώρα μας. Μπορούμε μόνο να χαρούμε που οι θεατές μας δεν το είδαν αυτό», τόνισε ο Πεσκόφ.

Έτσι, απάντησε στο αίτημα του TASS να σχολιάσει τα σκανδαλώδη στοιχεία της τελετής, συμπεριλαμβανομένης της προκλητικής παρωδίας LGBT του έργου του Λεονάρντο ντα Βίντσι «Ο Μυστικός Δείπνος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μέση Ανατολή: «Θα συνεχίσουμε τα χτυπήματα» λέει το Ισραήλ – Φόβοι για την απάντηση της Χεζμπολάχ

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται επικίνδυνα μετά την δολοφονία του Ιμπαχίμ Ακίλ και 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από χτύπημα του Ισρ...