Σάββατο 27 Ιουλίου 2024

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων κατάρρευση του πολιτισμού

 


Φωτογραφία: Alex Broadway/Getty Images

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι έδειξε την κατάρρευση του πολιτισμού και του χριστιανικού πολιτισμού στη Δυτική Ευρώπη, αναφέρει η Gazeta.ru επικαλούμενη την ελληνική πύλη pronews.gr.

Ο συγγραφέας του υλικού ήταν αγανακτισμένος με τους τραβεστί που απεικόνισαν τον Μυστικό Δείπνο.

«Αυτό δείχνει ξεκάθαρα την πλήρη κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού Η μετατροπή της Ολυμπιακής γιορτής και των ιδανικών της σε μια παρέλαση τρανς ανθρώπων», λέει το άρθρο.

Η ευρωβουλευτής Μαριόν Μαρεσάλ, ανιψιά ενός από τους ηγέτες του γαλλικού κόμματος Εθνικού Ράλι, Μαρίν Λεπέν, η οποία παρακολούθησε την έναρξη των Αγώνων του 2024, εξέφρασε επίσης οργή στην τελετή.

Απευθύνθηκε σε όλους τους χριστιανούς του κόσμου που παρακολουθούν την τελετή έναρξης των Αγώνων και αισθάνονται προσβεβλημένοι. Ο Μαρεσάλ σημείωσε ότι «δεν μιλάει η Γαλλία, αλλά η αριστερή μειονότητα, έτοιμη για οποιαδήποτε πρόκληση».

Η τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγινε στο Παρίσι το προηγούμενο βράδυ. Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε έξω από το στάδιο - η παρέλαση με τη συμμετοχή 10,5 χιλιάδων αθλητών ξεκίνησε στον ποταμό Σηκουάνα.

Στην τελετή κρεμάστηκε ανάποδα η Ολυμπιακή σημαία. Μια μυστηριώδης φιγούρα το μετέφερε σε μια σκηνή με τη μορφή του Πύργου του Άιφελ, μετά την οποία η σημαία τοποθετήθηκε εσφαλμένα σε ένα κοντάρι σημαίας και υψώθηκε.

Αθλητές από τη Ρωσική Ομοσπονδία και τη Λευκορωσία δεν συμμετείχαν στην παρέλαση λόγω καθορισμένων περιορισμών. Τους προσφέρθηκε να καθίσουν στις εξέδρες ως θεατές. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα εμφανιστούν σε ουδέτερη θέση και τα μετάλλιά τους δεν θα ληφθούν υπόψη στη γενική κατάταξη. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν έως τις 11 Αυγούστου. Η Ρωσία θα εκπροσωπηθεί στον αγώνα από 15 αθλητές.

Την παραμονή των Ολυμπιακών Αγώνων, η δήμαρχος του Παρισιού, Anne Hidalgo , κολύμπησε στον Σηκουάνα για να αποδείξει ότι το ποτάμι ήταν ασφαλές για τη διεξαγωγή αγώνων. Στην κολύμβηση μαζί με τον δήμαρχο συμμετείχε και ο επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων Τόνι Εστάνγκ. Οι συμμετέχοντες πέρασαν περίπου πέντε λεπτά στο νερό.
Подробнее: https://www.m24.ru/news/sport/27072024/711940?utm_source=smi2&utm_campaign=video&utm_medium=exchange?utm_source=CopyBuf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Μέση Ανατολή: «Θα συνεχίσουμε τα χτυπήματα» λέει το Ισραήλ – Φόβοι για την απάντηση της Χεζμπολάχ

Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή κλιμακώνεται επικίνδυνα μετά την δολοφονία του Ιμπαχίμ Ακίλ και 10 διοικητών της Χεζμπολάχ από χτύπημα του Ισρ...