Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ 14:45

ΕΛΛΑΔΑ 

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Γ. Λεοντάρης

Την παραίτησή του υπέβαλε και επίσημα σήμερα ο πρόεδρος του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, Γιάννης Λεοντάρης, με επιστολή του στην υπουργό Πολιτισμού, επικαλούμενος λόγους υγείας.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

«Γαλάζιο» δείπνο στη Μάλτα, παρουσία Σαμαρά – Αβραμόπουλου

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Απόψε το βράδυ στα πλαίσια της Συνόδου Κορυφής του ΕΛΚ αναμένεται να βρεθούν στο ίδιο τραπέζι η αποστολή της ΝΔ, οι «γαλάζιοι» ευρωοβουλευτές, παρουσία του Επιτρόπου Αβραμόπουλου και του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. 
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Μήνυμα συνοχής στον ΣΥΡΙΖΑ από Τζανακόπουλο

Το μήνυμα ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι συμπαγής έστειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τη στιγμή που έχουν αρχίσει να δημιουργούνται οι πρώτες διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος και ενώ η κυβέρνηση βρίσκεται στην πιο δύσκολη καμπή της διαπραγμάτευσης. Αιχμές και για τις δηλώσεις Στουρνάρα.
ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ 

Πρόσωπα

Κάποιοι θεωρούν ότι θα είναι το φιλί της ζωής στην καριέρα του, άλλοι πιστεύουν ότι ο καλλιτέχνης δεν μπορεί πια να παρουσιάσει τίποτα που να έχει τρομερό ενδιαφέρον.
ΕΛΛΑΔΑ 

Die Welt: «Ρεκόρ Γερμανών φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα»

Η εφημερίδα επικαλείται στοιχεία της γερμανικής εταιρίας ερευνών αγοράς GfK για τους προορισμούς που επιλέγουν φέτος οι Γερμανοί. Η Ελλάδα καταγράφει αύξηση ρεκόρ που αγγίζει το 70%. Σε ανοδική τροχιά βρίσκεται και η Βουλγαρία με αύξηση 33%, η Κροατία με 36%, αλλά και η Κύπρος και το Μαρόκο. 
 
ΚΟΣΜΟΣ 

Η Αυστρία θέλει να εξαιρεθεί από το σύστημα μετεγκατάστασης προσφύγων

REUTERS
Η Αυστρία θα επιδιώξει να εξαιρεθεί από την υποχρέωση να υποδεχθεί περισσότερους αιτούντες άσυλο βάσει του συστήματος μετεγκατάστασης της ΕΕ, όπως ανέφερε σήμερα, υποστηρίζοντας ότι έχει ήδη λάβει το μερίδιο που της αναλογεί στη διάρκεια της μεταναστευτικής κρίσης στην Ευρώπη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

«Προσβολή στη δημοκρατία το φασιστικό παραλήρημα του βουλευτή της ΧΑ» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Προσβολή για τη δημοκρατία» χαρακτηρίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ το «φασιστικό» παραλήρημα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλου, για τα χθεσινά εγκαίνια της μόνιμης έκθεση για τον Νίκο Μπελογιάννη και σημειώνει πως οι απειλές του δεν αφορούν μόνο την ιστορική μνήμη, αλλά θίγουν ευθέως την ίδια την έννοια μιας κοινωνίας με δικαιοσύνη και ισότητα.
ΚΟΣΜΟΣ 

Δεν είναι υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup, ο Λουίς ντε Γκίντος

Ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς ντε Γκίντος δήλωσε την Τρίτη ότι δεν είναι υποψήφιος για την προεδρία του Eurogroup, στο πλαίσιο των εικασιών περί ενδεχόμενης παραιτήσεως του Ολλανδού Γερούν Ντάισελμπλουμ από τη θέση.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Αβραμόπουλος: Θετική τάση στις μετεγκαταστάσεις αλλά υπολείπονται των στόχων

Τα στοιχεία για την υλοποίηση του προγράμματος μετεγκατάστασης προσφύγων δείχνουν μία θετική τάση, αλλά υπολείπονται των στόχων που έχουν τεθεί, επισημαίνει ο αρμόδιος επίτροπός, Δημήτρης Αβραμόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρη Παπαδημούλη.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Βουλή: Φραστική ένταση με αφορμή το μουσείο Μπελογιάννη

ΓΙΩΡΓΟΣ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ
Αφορμή για την εκδήλωση ρητορικής μίσους εκ μέρους της Χρυσής Αυγής αποτέλεσε, στο πλαίσιο της συζήτησης για την «προανακριτική» επιτροπή περί τα εξοπλιστικά σήμερα στη Βουλή, το γεγονός των εγκαινίων –υπό την αιγίδα της Βουλής- του μουσείου Νίκου Μπελογιάννη.
ΕΛΛΑΔΑ 

Την ενοχή του «δράκου» του Αμαρουσίου ζήτησε η Εισαγγελέας - Τι είπε στην απολογία του

Την ενοχή του 30χρονου για έξι περιπτώσεις απόπειρας βιασμού γυναικών στην περιοχή του Αμαρουσίου ζήτησε η Εισαγγελέας Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ενώπιον του οποίου συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T666lG