Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Τρεις την... Ωρ.Α. έφτιαξαν

Τρεις την... Ωρ.Α. έφτιαξαν

kentroaristera.jpg

«Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιεί μεθόδους αποστασίας» είπε ο Γ. Ραγκούσης, παρουσία του Στ. Θεοδωράκη και του Γ. Καμίνη
Τον μετασχηματισμό της σε πολιτική κίνηση με το αρκτικόλεξο Ωρ.Α. ανακοίνωσε επισήμως χθες η πρωτοβουλία των τριών πρώην υπουργών του ΠΑΣΟΚ (Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης) «Ωρα Αποφάσεων για το επόμενο κύμα προόδου».
Παρουσία του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, επικρίνοντας τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά και έχοντας το βλέμμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη (Ν.Δ.), οι «τρεις» έδωσαν το πολιτικό τους στίγμα με στόχο «ένα νέο και ενιαίο προοδευτικό κόμμα» στη χθεσινή πολιτική τους συγκέντρωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Οπως είπαν χαρακτηριστικά, περιγράφοντας επί της ουσίας τη μετεκλογική τους προτίμηση, πρέπει να ηττηθεί ο «εθνολαϊκισμός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ», αλλά και «να μη δοθεί λευκή επιταγή στη συντηρητική Ν.Δ.». Εθεσαν στόχο να μπει τέλος στην «παράταση των μνημονίων» και στο «μη βιώσιμο χρέος» και να αποφευχθεί ο «υπαρκτός κίνδυνος του Grexit».
Ιδιαίτερα επικριτικοί ήταν και για τη χθεσινή «μεταγραφή» του Κ. Μπαργιώτα στη ΔΗΣΥ. «Το ΠΑΣΟΚ που υπηρετήσαμε θεωρούσε την αποστασία ηθικό και πολιτικό αδίκημα και η σημερινή του ηγεσία χρησιμοποιεί μεθόδους αποστασίας, διασύροντας την ιστορία του ΠΑΣΟΚ που είναι και δική μας ιστορία», τόνισε ο Γ. Ραγκούσης, ενώ και ο Γ. Φλωρίδης έκανε λόγο για «πολιτική και ηθική κατάπτωση».
«Το δικό μας δίπολο είναι πρόοδος εναντίον συντήρησης, είτε πρόκειται για Αριστερά είτε για Δεξιά», τόνισε η Α. Διαμαντοπούλου.
Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων δίπλα στους «τρεις» βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης και δίπλα του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν όλοι οι βουλευτές του Ποταμιού (Σπ. Λυκούδης, Σπ. Δανέλλης, Γ. Μαυρωτάς, Γ. Αμυράς, Γρ. Ψαριανός), καθώς και οι Δ. Τσιόδρας, Τ. Γιαννίτσης, Ν. Χριστοδουλάκης, Αθ. Δρέττα, Γ. Μεϊμάρογλου, Αν. Παπαδόπουλος, Ν. Διακουλάκης και Π. Ιωακειμίδης από τις Κινήσεις Πολιτών, Α. Νταλάρα, Θ. Χειμωνάς, Φρ. Παρασύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Φλώρινα: Συνελήφθη 36χρονος για τηλεφωνικές απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

  Newsroom   Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:40 Pixabay Ενας  36χρονος  συνελήφθη συνελήφθη την Παρασκευή (26/4) το μεσημέρι στη  Φλώρινα  για ...