Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Το σχέδιο καλά κρατεί θα ρίξουν τον Τσίπρα για να κάνουν μαζι κυβέρνηση να τα πέράσουν όλα πακέτο μην μασάτε!!!!Συνάντηση μιας ώρας «Να φύγει τώρα η κυβέρνηση» συμφώνησαν Γεννηματά - Μητσοτάκης

«Να φύγει τώρα η κυβέρνηση» συμφώνησαν Γεννηματά - Μητσοτάκης
Από τη συνάντηση Μητσοτάκη και Γεννηματά   (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
  • 0
Αθήνα
Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατόν, συμφώνησαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φώφη Γεννηματά στη συνάντηση διάρκειας μιας ώρας που είχαν την Παρασκευή.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η ελληνική κοινωνία και η οικονομία, οι αρνητικές συνέπειες από τη μεγάλη καθυστέρηση στο κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με ευθύνη της κυβέρνησης, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, αλλά και το κλίμα αβεβαιότητας που κυριαρχεί στην πραγματική οικονομία και επιτείνει τις δυσμενείς επιπτώσεις στο βιοτικό επίπεδο όλων των πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο από τη ΝΔ, όσο και από το ΠΑΣΟΚ ήταν κοινή η διαπίστωση ότι προϋπόθεση για να υπάρξει προοπτική βιώσιμης λύσης και έξοδος της χώρας από την κρίση είναι να φύγει το ταχύτερο δυνατό η σημερινή αποτυχημένη κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί την Τρίτη, 4 Απριλίου, (12:00) με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, την Τετάρτη, 5 Απριλίου, (17:00) με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ενώ εκκρεμεί και η συνάντησή του με τον γγ της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη, όχι στα λόγια - Ψήφος ευθύνης και προόδου στις ευρωεκλογές

  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  / Κυριακή 28 Απριλίου 2024, 10:45:34 /   Τελευταία Ενημέρωση: 10:49   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την τελευταία του εβδομαδιαία επισκόπηση π...