Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Είναι ο δράστης της έκρηξης στην Αγία Πετρούπολη;

3 Απριλίου 2017, 19:41 - Τελευταία Ενημέρωση: 3 Απριλίου 2017, 19:33

Είναι ο δράστης της έκρηξης στην Αγία Πετρούπολη;

Το τηλεοπτικό δίκτυο REN-TV δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία του φερόμενου ως δράστη της έκρηξης στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης, που προκάλεσε τον θάνατο 10 ατόμων. Νωρίτερα πηγή του προακτορείου Interfax είχε δηλώσει ότι οι κάμερες ασφαλείας ενδεχομένως να είχαν καταγράψει τον δράστη.
Οι Aρχές ανακοίνωσαν ότι αντιμετωπίζουν το συμβάν ως τρομοκρατική επίθεση. Νωρίτερα, ο Rώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είχε πει: «Ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την τρομοκρατία».
Στο μεταξύ και το τηλεοπτικό δίκτυο 5TV δημοσιεύσε, στην σελίδα του στο Twitter, φωτογραφία του εκρηκτικού μηχανισμού που εντοπίσθηκε στη στάση του μετρό «Πλόσαντ Βαστάνια» της Αγίας Πετρούπολης και εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς.
Aυξημένα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα αεροδρόμια της Ρωσίας
Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Ρωσίας απέστειλε, σε όλα τα αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρείες, απόφασή της με την εντολή να λήφθούν αυξημένα μέτρα ασφαλείας στη χώρα με στόχο την ενίσχυση της αεροπορικής ασφάλειας, μεταδίδει το πρακτορείο Tass. Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο, αυτήn τη στιγμή τα διεθνή αεροδρόμια όπως και τα αεροδρόμια από τα οποία πραγματοποιούνται πτήσεις εσωτερικού στην επικράτεια της Ρωσικής Ομοσπονδίας λειτουργούν με αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Κυρ. Μητσοτάκης: Μειωμένα διόδια από 2,8 εως 3 ευρώ θα πληρώνουν από σήμερα όσοι διασχίζουν την Κεντρική Ελλάδα - Στα 2,5 ευρώ μειώνονται και της Αττικής Οδού

  ΠΟΛΙΤΙΚΉ / Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2024, 10:25:24 / Τελευταία Ενημέρωση: 11:38 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Μειωμένα διόδια από 2,8 εως 3 ευρώ θα πληρών...