Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ Εκτροχιασμός τρένου με δεκάδες τραυματίες - Δύο σοβαρά (φωτό, βίντεο) 22:3113/05/2017 Share Translate this page: EN FR DE ES RU AR Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την στιγμή καθώς εκτροχιάστηκε κοντά στις 9:40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου. Yπο άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια, με τη μηχανή της αμαξοστοιχίας να περνάει μέσα σε κατοικία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο κατευθύνονται εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 25 άνδρες, αλλά και οχήματα του ΕΚΑΒ. Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 100 επιβαίνοντες, ενώ φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια. Σύμφωνα με το thestival.gr, o ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Δεν υπάρχει ακόμα σαφής πληροφόρηση για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών, τοπικά Μέσα κάνουν λόγο από 6 έως 10. Το πρόβλημα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίστηκε στα δύο πρώτα βαγόνια. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, ουσιαστικά μπήκε μέσα σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στις γραμμές και το οποίο κατοικείται. Με πληροφορίες από emvolos.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ
Εκτροχιασμός τρένου με δεκάδες τραυματίες - Δύο σοβαρά (φωτό, βίντεο)
13/05/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
Συναγερμός έχει σημάνει αυτήν την στιγμή καθώς εκτροχιάστηκε κοντά στις 9:40 το βράδυ επιβατική αμαξοστοιχία intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, κοντά στο Σιδηροδρομικό σταθμό Αδένδρου.
Yπο άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια, με τη μηχανή της αμαξοστοιχίας να περνάει μέσα σε κατοικία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τραυματίες. Στο σημείο κατευθύνονται εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής, με 25 άνδρες, αλλά και οχήματα του ΕΚΑΒ.
Η αμαξοστοιχία εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα -  Θεσσαλονίκη με 100 επιβαίνοντες, ενώ φαίνεται ότι εκτροχιάστηκαν και τα πέντε βαγόνια. Σύμφωνα με το thestival.gr, o ένας εκ των δύο σοβαρά τραυματιών είναι διασωληνωμένος και μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου, ενώ ορισμένοι από τους επιβάτες που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά θα μεταφερθούν στα νοσοκομεία Άγιος Δημήτριος και Γ. Γεννηματάς. Δεν υπάρχει ακόμα σαφής πληροφόρηση για τον ακριβή αριθμό των τραυματιών, τοπικά Μέσα κάνουν λόγο από 6 έως 10.
Το πρόβλημα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίστηκε στα δύο πρώτα βαγόνια.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η μηχανή και το πρώτο βαγόνι της αμαξοστοιχίας, ουσιαστικά μπήκε μέσα σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στις γραμμές και το οποίο κατοικείται.
 
 

Με πληροφορίες από emvolos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

NewsIT Ελλαδα 17:27 11/10/2024 Ετοίμαζαν χτυπήματα στην Αθήνα; Από κόσκινο το Tocarev, οι πυροκροτητές και τα εκρηκτικά που βρέθηκαν σε ΙΧ στην Σωκράτους

  Menu Δημητρης Πωποτας, Αρια Καλυβα Τι κρύβεται πίσω από την περίεργη υπόθεση του 39χρονου σεσημασμένου Αλβανού  κακοποιού , την πλαστική ε...