Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Γιλντιρίμ: Η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για τους στρατιωτικούς

Ενόχληση που τέθηκε το ζήτημα στην ΕΕ

Γιλντιρίμ: Η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για τους στρατιωτικούς



Γιλντιρίμ: Η δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει για τους στρατιωτικούς
O τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ
(Φωτογραφία: EPA pictures)
Στη τουρκική δικαιοσύνη παραπέμπει ο τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, το θέμα της σύλληψης των δύο ελλήνων στρατιωτικών ενώ εγκαλεί την Ελλάδα η οποία έθεσε το θέμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα haberler.com, «η τουρκική δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει» σημειώνει ο τούρκος πρωθυπουργός, προσθέτοντας πως «είναι ένα σοβαρό διπλωματικό θέμα για να το μεταφέρουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση». 

«Έχει γίνει συνήθεια να μεταφέρουν οποιοδήποτε θέμα με την Τουρκία στην ΕΕ και να ζητούν τη στήριξή της» ανέφερε, υπογραμμίζοντας πως «οι σχέσεις μας με την ΕΕ ούτε θα προχωρήσουν, ούτε θα υποχωρήσουν με τέτοιες ενέργειες».

Παράλληλα, ο τούρκος πρωθυπουργός ζήτησε να παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη τα δύο άτομα που έκαψαν την τουρκική σημαία σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής.

«Η σημαία είναι η τιμή μας. Δεν μπορούμε να δεχθούμε καμία επίθεση. Δεν λαμβάνουμε υπόψη τέτοιες ενέργειες. Θέλουμε να είναι το Αιγαίο θάλασσα φιλίας και τέτοιες προβοκάτσιες δεν ωφελούν» υπογράμμισε ο τούρκος πρωθυπουργός.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση: Στα χαμηλά η Ν.Δ., ντέρμπι Ανδρουλάκη - Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Νίκος Ανδρουλάκης | Χάρης Δούκας | EUROKINISSI ΠΟΛΙΤΙΚΗ 03.10.24 20:42 efsyn.gr Oι 2 στους 3 ερωτηθέντες εκτιμούν πως τα πρ...