Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Σαλβίνι στο Sputnik: Αρκετά με τις συζητήσεις, είναι σημαντικό να υπάρξει δράση


Ματέο Σαλβίνι

Σαλβίνι στο Sputnik: Αρκετά με τις συζητήσεις, είναι σημαντικό να υπάρξει δράση

© AFP 2019 / GABRIEL BOUYS
ΚΟΣΜΟΣ
Λήψη σύντομου url
«Θέλουμε να θέσουμε την παραδοσιακή οικογένεια στο κέντρο του ενδιαφέροντος της ΕΕ [...] και όχι την ψυχολογία της αγοράς και τα παράνομα πλοία με μετανάστες» δήλωσε ο Ιταλός αναπληρωτής πρωθυπουργός Ματέο Σαλβίνι, απαντώντας σε ερώτηση του Sputnik Ιταλίας στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου κατά την έναρξη της έκθεσης Επίπλων και Σχεδίου στο Μιλάνο.
Περιγράφοντας το έργο της Λέγκας ενόψει των ευρωεκλογών δήλωσε:
«Να αλλάξουμε την Ευρώπη. Δεν θέτω ως στόχο για το κόμμα να λάβει συγκεκριμένο αριθμό ψήφων. Θέλουμε να αλλάξουμε την προσέγγιση και τους κανόνες της ΕΕ, να κάνουμε την παραδοσιακή οικογένεια το επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Ένωσης, την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία των συνόρων, όχι την καταναλωτική ψυχολογία, τα δημοσιονομικά και τις τράπεζες, τη γραφειοκρατία και τα παράνομα πλοία μεταναστών, όπως είναι τα τελευταία χρόνια».
«Είναι σημαντικό να αναλάβουμε δράση, αρκετά με τις κουβέντες. Ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγουμε την φοροεπιδρομή είναι η απλοποίηση των δηλώσεων εισοδήματος, της μείωσης της γραφειοκρατίας. Γενικά να επιβάλουμε λιγότερους φόρους. Δεν μπορούμε να κάνουμε θαύματα, αλλά αυτόν τον χρόνο κάποιοι από τους πολίτες μας ήδη θα πληρώσουν λιγότερους φόρους — πρόκειται για τεχνίτες, ιδιώτες επιχειρηματίες, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες» ανέφερε.
Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις πολιτικές δυνάμεις που αντιτείνουν ότι αυτή η πρωτοβουλία θα εμποδίσει τη νίκη δήλωσε:
«Είναι σημαντικό να νικήσουν τα συμφέροντα των Ιταλών, αυτή δεν είναι μία μάχη του Σαλβίνι κατά κάποιου. Είναι σημαντικό να μειώσουμε τους φόρους, όπως αναμένουν οι πολίτες της Ιταλίας».
Σύμφωνα με τον Σαλβίνι η έμφαση πρέπει να δοθεί «στην ανάπτυξη της ιταλικής οικονομίας σε μία περίοδο όπου σε πολλές χώρες η ανάπτυξη έχει σταματήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η ακτινογραφία των 20.000 προσλήψεων στο Δημόσιο το 2025

  ΕΛΛΆΔΑ / Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024, 11:52:23 / Τελευταία Ενημέρωση: 11:52 / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Την κατανομή των 19.181 προσλήψεων τακτικού ...