Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Στους 18 οι νεκροί από τον σεισμό της Αλβανίας

Στους 18 οι νεκροί από τον σεισμό της Αλβανίας

Τα σωστικά συνεργεία προσπαθούν να βρουν ζωντανούς ανθρώπους στα συντρίμμια.
Τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν επιζώντες κάτω από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο ισχυρός σεισμός των 6,4R, από τον οποίο έχασαν τη ζωή τους 18 άνθρωποι ενώ εκατοντάδες είναι οι τραυματίες.
Το υπουργείο Άμυνας της χώρας κάνει λόγο για 18 νεκρούς. Οι περισσότεροι έχασαν τη ζωή τους στο Δυρράχιο και την κωμόπολη Θουμάνι, βόρεια των Τιράνων. Στο Κουρμπίν, ένας 50χρονος σκοτώθηκε πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του λόγω πανικού, ενώ ένας άλλος άνδρας έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητό του, με τον δρόμο να υποχωρεί λόγω του σεισμού.
Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης ενός μικρού αγοριού από τα ερείπια (Video)
Στο Δυρράχιο, αστυνομικοί και στρατιώτες κατέβαλλαν προσπάθειες να απεγκλωβίσουν εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά, από ένα πενταόροφο κτίριο που καταστράφηκε ολοσχερώς. «Είναι τρομερό, είναι φρικτό. Ελπίζουμε να βγουν ζωντανοί», λέει κλαίγοντας ένας 25χρονος, ο Αστρίτ Κάνι.
Διαβάστε επίσης: Αλβανία: Πάνω απο 10 οι νεκροί - Πολλοί αγνοούμενοι στα κτίρια που κατέρρευσαν (Video - Photos)
Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί ζωντανοί 42 άνθρωποι, με το πλήθος να χειροκροτά και να φωνάζει «μπράβο» στους διασώστες κάθε φορά που καταφέρνουν να προσεγγίσουν και να βγάλουν με ασφάλεια τους εγκλωβισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...