Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Οι καταστροφές στην Κινέτα

λοκληρώνεται η συζήτηση στη Βουλή για τη Συνταγματική Αναθεώρηση
Καταστροφές από την κακοκαιρία στην Κινέτα

Κακοκαιρία Γηρυόνης: «Πνίγηκε» η Κινέτα, σπίτια πλημμύρισαν – Εικόνες καταστροφής

© Φωτογραφία: megaratv.gr
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας
Σημαντικές ζημιές σε σπίτια, αυτοκίνητα και υποδομές προκάλεσε η κακοκαιρία Γηρυόνης στο πέρασμά της από την Κινέτα τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Σωρεία προβλημάτων άφησε πίσω της η κακοκαιρία Γηρυόνης, η οποία σάρωσε την Κινέτα, μεταξύ άλλων περιοχών της χώρας.
Ζημιές από την κακοκαιρία στην Κινέτα
Ζημιές από την κακοκαιρία στην Κινέτα
Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων και απομακρύνσεις ατόμων, τα οποία εγκλωβίστηκαν λόγω της συσσώρευσης υδάτων και των φερτών υλικών.
Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, άνθρωποι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους και κινδύνευσαν, ενώ έγιναν τουλάχιστον 27 απεγκλωβισμοί.
Η σφοδρή νεροποντή προκάλεσε χειμάρρους οι οποίοι παρέσυραν φερτά υλικά σε δρόμους της Κινέτας, καθώς και στη νέα, αλλά και την παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου.
Κορμοί δένδρων και τόνοι λάσπης παρέσυραν αυτοκίνητα, ενώ σπίτια πλημμύρισαν στην περιοχή.
Στο μεταξύ, συνεχίζεται ο καθαρισμός της νέας εθνικής οδού, όπου διεκόπη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων και φερτών υλικών στο ύψος της Κινέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...