Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Αναβολή στη δίκη των συλληφθέντων μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο

Αναβολή στη δίκη των συλληφθέντων μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο
Φωτογραφία αρχείου / Eurokinissi

Αναβολή στη δίκη των συλληφθέντων μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο


Για τις 11 Μαρτίου αναβλήθηκε η δίκη των 15 συλληφθέντων από την περιοχή των Εξαρχείων το βράδυ της 17ης Νοέμβρη, μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο. Η δίκη αναβλήθηκε επειδή δεν είχαν κληθεί οι μάρτυρες αστυνομικοί που φέρονται ως παθόντες.
Όλοι οι κατηγορούμενοι, νεαρής ηλικίας, αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, τις οποίες αρνούνται. Στο πλευρό τους βρέθηκαν σήμερα συγγενείς και φίλοι τους.
Την περασμένη Δευτέρα οι κατηγορούμενοι είχαν ζητήσει αναβολή και προθεσμία για να απολογηθούν και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεών τους.
Υπενθυμίζεται ότι στον αύλειο χώρο της Ευελπίδων αστυνομικοί των ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ΥΜΕΤ είχαν επιτεθεί και είχαν χτυπήσει χωρίς καμία αφορμή τους γονείς, τα αδέλφια και τους συμφοιτητές των συλληφθέντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...