Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Άλλος ένας νεκρός από τον Covid-19 στην Ξάνθη, 23 συνολικά στη χώρα

Άλλος ένας νεκρός από τον Covid-19 στην Ξάνθη, 23 συνολικά στη χώρα

φωτογραφία αρχείου
EUROKINISSI

Άλλος ένας νεκρός από τον Covid-19 στην Ξάνθη, 23 συνολικά στη χώρα


Άλλος ένας άνθρωπος κατέληξε το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας έχοντας προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό, ανεβάζοντας έτσι σε 23 τα συνολικά θύματα. 
Πρόκειται για 46χρονο στρατιωτικό, ανθυπασπιστή του Τεχνικού σώματος προερχόμενο από τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) με καταγωγή από την Ξάνθη, που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.
Ο στρατιωτικός υπηρετούσε στο Δ' Σώμα Στρατού στη Ξάνθη και είναι το τρίτο θύμα της πανδημίας στην Ελλάδα με ηλικία μεταξύ 40 - 50 ετών και το δεύτερο που δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Αρχικά είχε πάει στο νοσοκομείο, όπου του συνεστήθη να παραμείνει σπίτι του, όμως εκεί επιδεινώθηκε η κατάστασή του και την Παρασκευή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφοράς της περιοχής στην Αλεξανδρούπολη. Δυστυχώς κατέληξε χθες το βράδυ.
Με βάση την τελευταία ενημέρωση που έκανε χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται σε 821.
Παρακολουθήστε live όλες τις εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ποιοι κρατούν δέσμια τη δημοσιογραφική πένα

    ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Ε.  MEDIA 03.05.24 09:19 Δημήτρης Α...