Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Κλινική στο Περιστέρι: Επί τόπου ο Σωτήρης Τσιόδρας - Μεταφέρθηκαν οι ασθενείς με κορονοϊό

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1268)
 0  0  0
Βρείτε μας
Συναγερμός έχει σημάνει στην κλινική στο Περιστέρι μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορονοϊού. Η κλινική αδειάζει από κόσμο, ενώ επί τόπου βρέθηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο Σωτήρης Τσιόδρας μετέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στην κλινική στο Περιστέρι όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορονοϊού, ενώ και τρεις νοσούντες έχασαν τη ζωή τους.
Η κλινική αδειάζει από κόσμο, ενώ έξω από τον χώρο της κλινικής βρίσκεται ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πού θα οδηγηθούν οι ασθενείς, αλλά όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, επικαλούμενη εργαζόμενο, ο χώρος της κλινικής αδειάζει για λόγους ασφαλείας.

Ασθενείς νεφροπαθείς με κορονοϊό μεταφέρθηκαν από την κλινική στο ΝΙΜΙΤΣ

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, έξι νεφροπαθείς από την κλινική στο Περιστέρι που βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ.

Τσιόδρας: Σε μονάδες υγείας της Αθήνας όλοι οι ασθενείς με κορονοϊό

Όλοι οι ασθενείς με κορονοϊό μεταφέρθηκαν από την κλινική σε άλλες μονάδες υγείας της Αθήνας, δήλωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
«Όλοι οι θετικοί ασθενείς έχουν μεταφερθεί ή μεταφέρονται σε μονάδες υγείας της Αθήνας, δεν υπάρχει κανένας θετικός εδώ», τόνισε ο κ. Τσιόδρας.
Αναφερθείς στους υπόλοιπους ασθενείς στην κλινική, ο λοιμωξιολόγος εξήγησε ότι όλοι παρακολουθούνται και έλαβαν χημειοπροφύλαξη. «Θα είναι σε καθημερινό κλινικό έλεγχο, και ανά διήμερο σε εργαστηριακό έλεγχο για τον ιό», επισήμανε.
«Οι άνθρωποι αυτοί είναι πάρα πολλοί για να πάνε σε οποιαδήποτε άλλη κλινική για αιμοκάθαρση, είναι μια ευπαθής ομάδα», πρόσθεσε.

Συνολικά 37 κρούσματα στην κλινική στο Περιστέρι, εκ των οποίων 3 νεκροί

Μιλώντας για τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στην κλινική, ο κ. Τσιόδρας διευκρίνισε ότι πρόκειται για 17 ασθενείς που έχουν φύγει όλοι, 3 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και ακόμη 17 εργαζομένους που είναι ασυμπτωματικοί και βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.
«Μιλάμε για 116 που ήταν στην κλινική και 110 προσωπικό. Από σύνολο 226 ανθρώπων, συνολικά 37 άνθρωποι ήταν θετικοί στον κορονοϊό», σημείωσε ο κ. Τσιόδρας.
«Είμαστε δίπλα τους, θα τους υποστηρίξουμε όπως μπορούμε ώστε να σταματήσει το κακό», κατέληξε ο εκπρόσωπος του υπ. Υγείας για τον κορονοϊό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της Χαμάς

  ΚΟΣΜΟΣ  / Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, 18:44:49 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της...