Πέμπτη 30 Απριλίου 2020

Live η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ολομέλεια

Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος αναμένεται να ξεκαθαρίσει στην Ολομέλεια ακριβώς τι θα γίνει για τη σταδιακή μετάβαση στη νέα εποχή.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός τόνισε πως το κοινοβούλιο της Βρετανίας συνεδρίαζε ακόμη και κάτω από τους βομβαρδισμούς του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
«Έτσι και στη σημερινή Ελλάδα η Βουλή λειτουργεί» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας παράλληλα έκκληση να σταματήσει η δημόσια αντιπαράθεση για τον τρόπο που λειτούργησε η Βουλή τους τελευταίους δύο μήνες.
«Επανέρχεται λοιπόν η Βουλή με πλούσιο νομοθετικό έργο μέχρι το τέλος Ιουλίου. Να μην πάμε σε θερινά τμήματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.
Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση στήριξε συνειδητά εργαζόμενους και επιχειρήσεις για να υπερασπιστεί το υπέρτατο αγαθό της υγείας.
«Και αυτό το πετύχαμε» είπε, και συνέχισε:
«Την επιτυχία αυτή πιστώνεται συνολικά ο ελληνικός λαός και όχι μόνο η κυβέρνηση. Για αυτό πάμε σε χαλάρωση των μέτρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της Χαμάς

  ΚΟΣΜΟΣ  / Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, 18:44:49 /   / Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε σήμερα τον Τζο Μπάιντεν ότι «παίρνει το μέρος» της...