Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Θετική βρεφονηπιοκόμος στο Κέντρο Βρεφών «Η Μητέρα»

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1152)
Βρείτε μας
Η βρεφοκόμος τηρούσε τα μέτρα προστασίας, ενώ αρνητικά έχουν βγει τα τεστ που έχουν γίνει σε όλους τους εργαζόμενους των προνοιακών δομών, είναι αρνητικά. Στη δομή φιλοξενούνται μωρά και βρέφη που η επιμέλειά τους έχει αφαιρεθεί από τους γονείς.
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε βρεφονηπιοκόμος του Κέντρου Βρεφών «Η Μητέρα». Το περιστατικό ανιχνεύθηκε στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εξετάσεων που πραγματοποιεί στις προνοιακές δομές όλης της χώρας ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) όπως αναφέρει το ethnos.gr. 
Αμέσως σήμανε συναγερμός στη δομή που φιλοξενούνται μωρά και νήπια, η επιμέλεια των οποίων έχει αφαιρεθεί από τους γονείς τους.
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε άμεσα τεστ σε όλα τα βρέφη της πτέρυγας στην οποία εργαζόταν η βρεφονηπιοκόμος και τα τεστ βρέθηκαν αρνητικά.
Θα επαναληφθούν, ωστόσο, μετά από λίγες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στο 30,2% η ΝΔ, πέμπτος (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ - "Μάχη" Ανδρουλάκη-Διαμαντοπούλου, με τρίτο τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

  Λίγο πάνω από το "ψυχολογικό όριο" του 30% τοποθετεί την εκλογική επιρροή της Νέας Δημοκρατίας η νέα δημοσκόπηση της Metron A...