Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Συναγερμός στη Μινεάπολη: Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες


ΗΠΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας
Τουλάχιστον 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν κι ένας σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδας).
Πυροβολισμοί με έναν νεκρό και τουλάχιστον 11 τραυματίες σημειώθηκαν στη Μινεάπολη των ΗΠΑ, το πρωί της Κυριακής (ώρα Ελλάδας).
Δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή των ανθρώπων που τραυματίστηκαν από τα πυρά, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία της Μινεάπολης, σε ανάρτηση στο Twiter, τα ξημερώματα της Κυριακής (τοπική ώρα).
Σε αρχικό μήνυμα στο Twitter, η αστυνομία κάλεσε τους πολίτες να αποφύγουν περιοχή στην Απτάουν, στην οποία υπάρχει θέατρο και αρκετά μπαρ και εστιατόρια.
Εικόνες που αναρτήθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα δείχνουν παράθυρα στο θέατρο και σε κατάστημα να έχουν θρυμματιστεί από πυρά, ενώ βίντεο κατέγραψε εικόνες με αίμα στο οδόστρωμα.
Blood on the ground after a 7 were hit in a shooting in Uptown, Minneapolis just now:
​Υπενθυμίζεται ότι στο κέντρο της Μινεάπολης είχε αφήσει την τελευταία του πνοή ο Τζορτζ Φλόιντ κατά τη διάρκεια σύλληψή τους από αστυνομικούς, γεγονός που προκάλεσε κύμα διαδηλώσεων σε όλες τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο

  Αφρικανική σκόνη: Σκοτείνιασε ο ουρανός στον Λυκαβηττό - Δείτε βίντεο Newsroom   Πέμπτη, 09 Μαϊος 2024 16:07 Η αφρικανική σκόνη όπως φαίνε...