Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Εκκενώνεται το Κίεβο ενώ ο ουκρανικός στρατός απέτυχε να σταματήσει ρωσική προέλαση

 




Έτοιμο το τουρανικό τάγμα στην Ουκρανία ενω ετοιμάζεται για θρησκευτικό πόλεμο με Ορθόδοξους Ρώσους και “αποστάτες” Τσετσένους μουσουλμάνους του Καντίρoφ

Δραματικές εξελίξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα με την αποκάλυψη σχεδίου εκκένωσης του Κιέβου από τον Δήμαρχο της πόλης, λόγω της τρομερής καταστροφής των ενεργειακών υποδομών από την ρωσική πολεμική αεροπορία, το οποίο ήρθε στην δημοσιότητα.

“Το Κίεβο θα εκκενωθεί μερικώς, και θα έχουμε προσωρινή μετεγκατάσταση ανθρώπων ορισμένων κατηγοριών στα προάστια, όπου μπορούν να μεταφερθούν και υπηρεσίες για τη διευκόλυνσή τους.Σε περίπτωση κακού σεναρίου, καλό θα ήταν όλοι να είχαν την ευκαιρία είτε να πάνε στο σπίτι τους στα προάστια, όπου υπάρχει νερό, σόμπα, είτε να πάνε σε φίλους τους», πρόσθεσε ο δήμαρχος της πόλης Α. Κλίτσκο.

Οι ενεργειακές υποδομές είναι άχρηστες πλέον στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, ειδικά μετά το μπαράζ επιθέσεων των Ρώσων τις προηγούμενες ημέρες, ενώ υπάρχει τεράστιος κίνδυνος πρόκλησης χιλιάδων θυμάτων από το κρύο, που λόγω της εποχής έχει θεριέψει .Ο Δήμαρχος κατευθύνει τους πολίτες του Κιέβου στα προάστια, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι αυτοί θα κατευθυνθούν και σε άλλες περιοχές, πιθανόν και εκτός ουκρανικών συνόρων μέσα στις γιορτές.


   
Οι Βρετανοί είναι σίγουροι ότι το Κρεμλίνο θα καταστρέψει ολόκληρη τη στρατηγική υποδομή συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών) της Ουκρανίας, κάτι που θα οδηγήσει σε κρίση στα πολεμικά μέτωπα σε Ντονιέτσκ και Χερσώνα.

Ο ουκρανικός στρατός απέτυχε να διακόψει προέλαση των ρωσικών δυνάμεων

Ο ουκρανικός στρατός προσπάθησε να σταματήσει τη ρωσική προέλαση, αλλά απέτυχε παταγωδώς χάνοντας ως και 80 στρατιώτες, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, στην κατεύθυνση του Artyomovsk, τα ουκρανικά στρατεύματα, με τη βοήθεια τεσσάρων τακτικών μονάδων μηχανοκίνητου πεζικού, προσπάθησαν να αντεπιτεθούν προς την κατεύθυνση των οικισμών Belogorovka, Bakhmutskoye, Yakovlevka και Ivangrad για να σταματήσουν την προέλαση των Ρώσων. Τελικά όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν τίποτα αλλά έχασαν δεκάδες στρατιώτες.

"Αφού δέχθηκαν τρομερά μπαράζ πυραύλων από συστήματα TOS-1, οι μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σταμάτησαν και οπισθοχώρησαν κακήν κακώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Αγρίνιο: 23χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε δύσβατο υπαίθριο σημείο κοντά στην Λεπενού Εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Τετάρτης, από τον πατέρα του 08.05.2024 | 13:27

  «Τέλος» στη ζωή του έβαλε το πρωί της Τετάρτης (8/5) ένας 23χρονος στο Αγρίνιο, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος από τον πατέρα του νεκρός σε ...