Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική [Βίντεο]

 Κακοκαιρία στην Αττική

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI


Καταρρακτώδης βροχή στα Σπάτα ● Χαλάζι στον Άγιο Στέφανο ● Έκλεισαν δρόμοι και πλατείες

Σε εξέλιξη η προαναγγελθείσα κακοκαιρία στο λεκανοπέδιο, κυρίως στα βόρεια προάστια, όπου σημειώνονται ραγδαίες καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις. Νωρίτερα μάλιστα, είχε ηχήσει το 112, προειδοποιώντας τους κατοίκους για ακραία καιρικά φαινόμενα από νωρίς το μεσημέρι μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες της Πέμπτης

Χαλάζι έπεσε στον Διόνυσο, στον Άγιο Στέφανο στην Εκάλη και τη Δροσιά, ενώ βροχή έπεφτε σε Βαρυμπόμπη, Εκάλη και Τατόι. Καταρρακτώδης βροχή έπεσε στα Σπάτα. Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν επίσης την Παλλήνη, την Ιπποκράτειο Πολιτεία και τη Ραφήνα

Διακόπηκε η κυκλοφορία στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του κόμβου Βαρυμπόμπης και στην πλατεία Δροσιάς, λόγω μεγάλης συγκέντρωσης υδάτων.

ADVERTISING

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη διάβαση της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στον κόμβο Αγίου Στεφάνου, εξαιτίας των πλημμυρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, τα φαινόμενα θα είναι άκρως επικίνδυνα και θα διαρκέσουν έως και τις εννέα το βράδυ, καλώντας τον κόσμο να παραμείνει σε κλειστούς χώρους.

Την ίδια ώρα, η έντονη κεραυνική δραστηριότητα προκάλεσε εστίες πυρκαγιάς σε Διόνυσο, Μαραθώνα, Χαλάνδρι και Άγιο Στέφανο. Για την κατάσβεσή τους κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις και όλες έχουν πλέον τεθεί υπό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Εκλογές στη Γαλλία: Οι δημοσκοπήσεις απέτυχαν παταγωδώς Αν επιβεβαιωθούν τα exit poll αυτό θα σημαίνει πως όλες οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω.

  Ολοκληρώθηκαν οι βουλευτικές εκλογές στη  Γαλλία  με τις κάλπες να  επιφυλάσουν την απόλυτη ανατροπή . Όλες οι εκτιμήσεις συγκλίνουν πως τ...