Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

«Κάτσε κάτω αγόρι μου» (

*Οι συντάκτες της «Εφ.Συν.» σχολιάζουν τις τοποθετήσεις των αρχηγών των κομμάτων, στη Βουλή.

«Κάτσε κάτω αγόρι μου» (00:19)

Πάνος ΚαμμένοςΒουλή | Eurokinissi- ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Σίγουρα η ατάκα «κάτσε κάτω αγόρι μου» έδωσε το στίγμα της ομιλίας του Πάνου Καμμένου, ο οποίος τη χρησιμοποίησε αρκετές φορές, απευθυνόμενος στους μαινόμενους νεοδημοκράτες.
Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛΛ., όπως πάντα, ήταν εκείνος που χρησιμοποίησε ονόματα, ενώ έδειξε ότι επιμένει στην κόντρα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το θέμα των υποβρυχίων.
Μάλιστα άφησε και ένα υπονοούμενο (ως συνήθως) ότι συγγενής του πρώην  προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχει μετοχές στη MARFIN, κάτι που ίσως εξηγεί και τη στάση του στην υπόθεση Βγενόπουλου.
Ο κ. Καμμένος ανέβασε την αδρεναλίνη και με τις αναφορές στον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι το 1993 σε συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, οι νεοδημοκράτες φώναζαν «προδότη, αλήτη, Σαμαρά», εξαιτίας της ανατροπής της τότε κυβέρνησης.
Κατηγόρησε δε τον νυν πρόεδρο της Ν.Δ ότι προσκύνησε τον κ. Σαμαρά για να γίνει αρχηγός.
Κατά τα λοιπά, προσπέρασε το θέμα Μουζάλα και του «Μακεδονία», αφού προφανώς προηγείται το θέμα της κυβερνητικής σταθερότητας.
Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος των ΑΝ. ΕΛΛ. κινήθηκε με το γνωστό του στιλ και με τις λεκτικές υπερβολές που ικανοποιούν τους οπαδούς του, αλλά ρίχνουν το επίπεδο του κοινοβουλίου.
Όσο για την ουσία;
Κανένα νέο στοιχείο, κανένα πρακτικό αποτέλεσμα, παρά μόνο κοκορομαχίες και κραυγές. 
Τάσος Τσακίρογλου

Εκτός εαυτού ο Ευ. Βενιζέλος: «Είσαι αλήτης, αλητάμπουρας...» [VIDEO] (00:11)

Η αναφορά του Πάνου Καμμένου στον Ευάγγελο Βενιζέλο, εξόργισε τον τέως πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που σε έξαλλη κατάσταση σηκώθηκε από τα έδρανα και ακούστηκε να λέει προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων: «Είσαι αλήτης, είσαι αλητάμπουρας».
«Βρίζετε όσο θέλετε» απάντησε ο Παν. Καμμένος ανάβοντας «φωτιές» στη συζήτηση στη Βουλή.
«Θα πληρώσετε για τα εγκλήματα που κάνατε κατά της χώρας» πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. με τον αντιπρόεδρο της βουλής Τάσο Κουράκη σε ρόλο πυροσβέστη να λέει πως δεν είναι εκφράσεις αυτές που ακούγονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα

  Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα 3' 54" χρόνος ανάγνωσης Ακούστε το άρθρο ΙΝΤΙΜΕ Newsroom 01.05.2024 • 17:54 Κοινοποίηση...