Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Παράταση στην παράταση για το Ελληνικό

elliniko.jpg

πρ. Αεροδρόμιο Ελληνικού Υπάρχουν υποχρεώσεις για τον επενδυτή ο οποίος πρέπει να καταθέσει μελέτες για την τοπική ανάπτυξη, είπε ο υπουργός Οικονομικών | EUROKINISSI
Νέα παράταση στα σχέδια του επενδυτή για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, από το βήμα της Βουλής. Ο αρχικός στόχος, να υπάρξει συμφωνία για την πολεοδομική ανάπτυξη των 6.200 στρεμμάτων ήταν για πριν από το Πάσχα των ορθοδόξων.
Η καταρχήν ημερομηνία έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου.
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απάντησε στη Βουλή σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
«Έχω μία ανησυχία ως οικονομολόγος για τα χρονοδιαγράμματα», του απάντησε ο Ε. Τσακαλώτος και εκτίμησε ότι «θα έχουν τελειώσει έως το φθινόπωρο οι συζητήσεις με τον επενδυτή».
Ο υπουργός Οικονομικών επεσήμανε ότι «έχουμε διάφορα προαπαιτούμενα από την πλευρά του ελληνικού δημοσίου» και ότι «η σύμβαση θα έρθει μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας επικαιροποίησης που είναι σε εξέλιξη».
Μεταξύ άλλων σημείωσε πως υπάρχουν υποχρεώσεις για τον επενδυτή ο οποίος πρέπει να καταθέσει μελέτες για την τοπική ανάπτυξη, ενώ ο υπουργός επεσήμανε ότι «για καζίνο «θα πρέπει υπάρξει χωροθέτηση και να ξεκινήσει η σχετική διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Η Τουρκία ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη μήνυση γενοκτονίας κατά του Ισραήλ στη «Διεθνή Δικαιοσύνη» Προσχώρησε στη μήνυση «γενοκτονίας» που κατέθεσε η Νότια Αφρική 01.05.2024 | 17:36

  Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν ανακοίνωσε ότι η χώρα του προσχώρησε στη μήνυση «γενοκτονίας» που κατέθεσε η Νότια Αφρική κατά ...