Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ένταση στα Γιάννενα για τους πρόσφυγε

Ένταση στα Γιάννενα για τους πρόσφυγες

Έντονη είναι η αντίδραση των κατοίκων στα Γιάννενα, με αφορμή τα κέντρα φιλοξενίας και την άφιξη προσφύγων στην περιοχή. 
Στις 7 σήμερα (Δευτέρα) το απόγευμα, ομάδα αντιεξουσιαστών προπηλάκισε τονπεριφερειάρχη Ηπείρου και προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδό του σε κέντρο φιλοξενίας. Λίγο αργότερα, άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών έσπασαν τα τζάμια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατσικά Ιωαννίνων. Για το συμβάν, η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές (σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχουν προσαχθεί 18 άτομα).
Επίσης, κάτοικοι βρίσκονται έξω από το κέντρο φιλοξενίας στα Δολιανά Καλπακίου, όπου αναμένεται να φτάσουν ακόμα 200 πρόσφυγες. Οι κάτοικοι υποστηρίζουν ότι η Μαθητική Εστία, είναι ασφυκτικά γεμάτη από πρόσφυγες, αρνούνται να επιτρέψουν να στηθούν σκηνές στο χωριό τους, ενώ απείλησαν με κλείσιμο του δρόμου, προκειμένου να μην καταφέρουν να φτάσουν τα τέσσερα λεωφορεία με τα οποία ταξιδεύουν οι πρόσφυγες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα

  Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες το Πάσχα 3' 54" χρόνος ανάγνωσης Ακούστε το άρθρο ΙΝΤΙΜΕ Newsroom 01.05.2024 • 17:54 Κοινοποίηση...