Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Χαλανδρίου ΑΡΓΩστο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου 


ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
 ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ  Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 
Ο Πολιτιστικός Επιστημονικός Σύλλογος Χαλανδρίου, η «Αργώ» δημιουργήθηκε από μία ομάδα ανθρώπων, οι οποίοι πιστεύουν ότι ο πολιτισμός είναι ισχυρό αντίδοτο όχι μόνο στην κρίση αξιών αλλά και στην κοινωνική και οικονομική κρίση που περνάμε σήμερα.
Πιστεύουμε ότι οι συλλογικές πολιτιστικές δραστηριότητες αποτελούν ισχυρή άμυνα ενάντια στην ιδιώτευση, συντελούν στην διατήρηση της ποιότητας της ζωής μας και την υπερασπίζονται απέναντι στον εκχυδαϊσμό, ενισχύουν τις ανθρώπινες αξίες της αλληλεγγύης απέναντι στον φασισμό, τον ρατσισμό και κάθε είδους κοινωνικό αποκλεισμό. 
Θεωρούμε, λοιπόν, τη δημιουργία ενός συλλογικού πολιτιστικού φορέα πραγματική ανάγκη και πιστεύουμε ότι με δραστηριότητες που προάγουν την πνευματική καλλιέργεια και ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα, όπως: εικαστικές, λογοτεχνικές, μουσικές, θεατρικές, κοινωνικής αλληλεγγύης, έρευνα της ιστορίας και της παράδοσης και πολλές άλλες δραστηριότητες που θα προκύψουν από τις εμπειρίες και τις ανάγκες όλων μας θα βοηθήσουμε στην ανάκτηση δυνάμεων όλων μας και κυρίως των νέων. 
Πρωταρχική μας πίστη είναι ότι μόνο σε πλαίσια πραγματικής ελευθερίας μπορούμε να αναπτύξουμε δημιουργικές δραστηριότητες που ολοκληρώνουν την προσωπικότητα των ανθρώπων και διευρύνουν το πνεύμα τους, ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε σημαντικές κατακτήσεις σε πολλούς τομείς. 
Πιστεύουμε ότι έχουμε όχι μόνο ζήλο για δημιουργία αλλά και την απαιτούμενη πείρα, αρκετοί από εμάς, ώστε να προχωρήσουμε. Αλλά χωρίς τη δική σας συμβολή, η προσπάθεια μας δεν θα έχει αποτέλεσμα. Μια πρωτοβουλία δεν αρκεί, χρειάζεται συμμετοχή και συνεργασία.
Ας μην ξεχνάμε, ότι το Χαλάνδρι έχει παράδοση στον πολιτισμό. Λειτούργησαν, από τη δεκαετία του 50 ακόμα, πολλοί σύλλογοι, σχήματα και φορείς με τη συμμετοχή πολλών νέων του Χαλανδρίου και με μεγάλη επιτυχία.
Για όλους τους παραπάνω λόγους σάς καλούμε να αναπτύξουμε ένα ανοιχτό πεδίο δημιουργίας και γνώσης για τους πολίτες του Χαλανδρίου και όχι μόνο.

Διεύθυνση

  • Οδός:Σοφ. Βενιζέλου 20 & Καραολή-Δημητρίου
  • T.K.:15232
  • Πόλη:Χαλάνδρι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

http://dlvr.it/T68bCP