Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Έδωσα ένα παράδειγμα αυτολοιδορούμενος», λέει τώρα ο Ν.Ξυδάκης

ΣΥΡΙΖΑ
20:35
31/01/2017
Translate this page: EN FR DE ES RU AR
«Δεν κλείνω κανένα θέμα γιατί δεν άνοιξα κανένα θέμα. Δεν μίλησα για αλλαγή νομίσματος. Έδωσα ένα παράδειγμα αυτολοιδορούμενος. Η Ελληνική κοινωνία διακατέχεται από μια μεγάλη νευρικότητα κάθε φορά που τίθεται ένα μεγάλο θέμα» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κ. Ξυδάκης.
 
Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του επεσήμανε ότι «όταν αλλάζει η Ευρώπη, φεύγει η Μεγάλη Βρετανία από την ΕΕ και αλλάζουν και οι ΗΠΑ πρέπει να σκεφτόμαστε και να συζητάμε. Πρέπει να δούμε πού πάμε εντός του προγράμματος και μετά από αυτό» είπε χαρακτηριστικά .
 
Στην ερώτηση αν σε αυτήν την συζήτηση πρέπει να περιλαμβάνεται και το θέμα του νομίσματος ο κ. Ξυδάκης απέφυγε να πάρει σαφή θέση λέγοντας ότι «πολλές φορές στη χώρα μας αυτοτρολαριζόμαστε και αυτοκανιβαλιζόμαστε. Πρέπει να συζητάμε τα θέματα που έχουν μεγάλο ορίζοντα».
 
Στο τέλος της συνέντευξης, κι έπειτα απ' όλα όσα είχαν προηγηθεί, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης ζήτησε να κάνουμε «μια σοβαρή συζήτηση, απροκατάληπτη, ανεξίθρησκη, για το πού πάμε μετά το πρόγραμμα».
 
«Πάντα μας απειλούν, επί επτά χρόνια» σημείωσε απαντώντας στην παρατήρηση ότι το θέμα που άνοιξε με τις δηλώσεις του για τη δραχμή συμπίπτει με την ανακίνηση των απόψεων Σόιμπλε ότι ίσως η Ελλάδα θα έπρεπε να εξετάσει το ενδεχόμενο Grexit.
pro news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Δίκη Μάτι: Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι - Αθωώθηκαν 15

  Newsroom   Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:16 Τα καμένα που άφησε πίσω της η πυρκαγιά στο Μάτι ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI Ένοχοι κρίθηκαν έξι...