Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ Μεγαλοκαρδία

Μεγαλοκαρδία

Εντυπωσιασμένος από την επίσκεψή του στον ξενώνα ασυνόδευτων ανηλίκων της ΜΚΟ «Αποστολή» της Εκκλησίας δήλωσε, παρόντος του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ιδίως από την ύπαρξη χώρου λατρείας για άλλη θρησκεία. 
«Αυτή τη μεγαλοκαρδία νομίζω ότι η Ορθοδοξία μπορεί να τη δείξει περισσότερο από άλλα δόγματα», είπε ο υπουργός. 
Ισως η φόρτιση της στιγμής τον έκανε να φανεί ο ίδιος μεγαλόκαρδος και να ξεχάσει τις παλινωδίες του αρχιεπισκόπου για το τζαμί στον Βοτανικό, την υιοθέτηση ισλαμοφοβικών προσεγγίσεων και την κάλυψη στους ακροδεξιούς ιεράρχες, που αποκαλούν «κατακτητές» τα προσφυγόπουλα. 
Φάνηκε όμως να αδικεί έτσι άλλα δόγματα, για παράδειγμα την Καθολική Εκκλησία, που με την επίσκεψη του Πάπα και τη φιλανθρωπική προσφορά στους πρόσφυγες έχει σταθεί στο πλευρό τους χωρίς μισόλογα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΤΩΡΑ.GR

Πιθανότατα ο πλανήτης K2-18b είναι κατοικήσιμος! – Διαθέτει όλες τις ενδείξεις ότι υπάρχει εξωγήινη ζωή σε αυτόν! Έχει όγκο 8,6 φορές μεγαλύτερο από τον όγκο της Γης 28.04.2024 | 20:00

  Ο πλανήτης K2-18b φαίνεται ότι διαθέτει… ζωή! Οι πρώτες ενδείξεις ζωής στον εξωηλιακό πλανήτη ήταν το 2019, όταν τα εργαστήρια της NASA εί...